Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Padesát odstínů šedi to rozjíždí: Pracujte pod Greyem i vy!

3. února 2014 | 11:45

Natáčení filmu podle knižní trilogie Padesát odstínů šedi je v plném proudu. Proto vám přinášíme nejen nejnovější fotografie ze zákulisí natáčení, ale také nabídku, která se neodmítá!

Přiznejte se, která z nás by nechtěla pracovat pod charismatickým Christianem Greyem, ať hodí bičíkem.

Povolání snů může být vaše!

Produkce filmu si tak opravdu dává záležet na podpůrných akcích pro fanoušky a zpříjemňuje nám nesnesitelný rok čekání na to, než se snímek konečně objeví na plátnech kin. Čím? Například založením Grey Enteprises Holdings Inc. - impéria kterému nešéfuje nikdo jiný, než pan Zvrhlík.

Pokud i vy sníte o těsné blízkosti pana dokonalého, pak ptro vás máme skvělou zprávu - Grey Enterprises nabírá nové zaměstnance.

Vyplňte formulář na stránkách impéria a ucházejte se o práci pro Christianem Greyem
Autor: http://www.greyenterprisesholdings.com/
Podmínky přitom nejsou přesně stanovené, takže je zřejmě jedno, jestli jste muž nebo žena a dokonce ani nemusíte být blond, jako dosavadní zaměstnankyně Christiana Greye.

Vše co musíte pro povolání snů udělat, je vyplnit přijímací formulář na webu firmy a pak jen čekat, co se stane. Pan Grey vám poděkuje za váš zájem a slíbí, že se vám ozve. Co víc si přát?

Ne tak docela...

Nejnovější snímky z natáčení filmu Padesát odstínů šedi
Autor: facebook.com/FiftyShadesOfGreyTrilogy
Firma Grey Enterprises je samozřejmě fiktivní. Jak se dočtete na konci stránky, veškerá práva vlastní Universal Studios. Práci pod Christianem tedy s největší pravěpodobností nezískáte, ale produkce vás alespoň udržuje v napětí, k čemu že jste se to vlastně přihlásili.

My tipujeme, že půjde o informační kanál, pomocí kterého vás tvůrci budou seznamovat s nejnovějšími aktivitami ohledně chystaného filmu. Je jasné, že jestli něco Padesáti odstínům šedi nelze upřít, pak je to kreativita, s jakou pečují o své fanoušky. Tleskáme!

Těšíte se na uvedení filmu tak jako my? Zpříjemněte si čekání nejnovějšími fotkami ze zákulisí natáčení. Naleznete je v naší fotogalerii.

Autor: brig