Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jak napodobit pocit ze sexu bez sexu? Zvyšte si hladinu hormonů sama!

  • Milujete také ten pocit, co máte po sexu?
    29. ledna 2014 | 16:00

    Když si užíváte zdravého sexuálního života a pravidelně se této aktivitě věnujete, je vaše tělo zaplavováno endorfiny, které dělají divy s vaší dobrou náladou. Ovšem co se stane, když jste dlouho bez této tělumilé činnosti? Musíte si prostě pomoci jinak. Samozřejmě, masturbace je nasnadě, ale jsou ještě další možnosti, které vám pomohou docílit toho, abyste se bez sexu cítila jako po sexu.

  • Vycvičte si ho


    Cvičení je dobré po všech směrech
    Autor: archiv Blesku
    Sex je ve své podstatě fyzická aktivita, takže pokud nemáte s kým si pořádně zacvičit v posteli, zkuste opravdivé cvičení, kupte si permanentku do fit centra, začněte běhat nebo se začněte učit nějaký úplně nový sport. Uvidíte, že se vám hned zvedne nálada a to nejen po vyplavených endorfinech, ale pravidelným cvičením si zlepšíte figuru a to je teprve důvod k radosti.

  • Jezte ta správná jídla


    Čokoláda
    Autor: Shutterstock.com
    Existuje spousta pokrmů, která mají ten dar, že pomáhají uvolnit endorfiny. Mezi nimi jsou například pálivá jídla, cokoli co obsahuje chilli papričky. Kofein? Paráda, konečně si můžete obhájit svou závislost na kávě. Samozřejmě mezi ně patří i sladkosti, jako med nebo čokoláda. Mnoho žen si raději odepře sexuální potěšení, než aby se vzdalo své oblíbené delikatesy!

  • Smějte se


    Zkuste si zpříjemnit život některou z našich rad
    Autor: profimedia.cz
    Říká se, že smích je nejlepší doktor a prodlužuje život, aby také ne, když se při chechtání uvolňuje přesně ta potřebná chemikálie, která nás hodí do pohody. Tudíž pokud se vám nedostává sexuálního vybití, rozhodně byste se měla vybavit dostatkem komedií, zásobou vtipů a obklopit se vtipnými kamarády, kteří vás vždycky rozesmějí, protože za chvilku bude vaším krevním oběhem proudit čisté štěstí.

  • Dotýkejte se a nechte, aby se vás ostatní dotýkali


    Objetí
    Autor: Shutterstock.com
    Přitulit se každou noc k teplému tělu vašeho miláčka je jeden z aspektů, který v těle vyvolává reakce štěstí. Pokud se tedy nemáte ke komu takhle tulit, snažte se objímat alespoň členy vaší rodiny nebo kamarády. Můžete si také zajít na profesionální masáž. Něžná hudba a tlumené světlo, dvě šikovné ruce, které se o vás něžně starají.

     

Klíčová slova:  sex, endorfin, pocity, láska, vztahy
Diskuse ke článku
.