Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nymfomanka: penis rozhodl o hlavní roli ve filmu

13. ledna 2014 | 16:00

Pro roli jsou herci ochotni překročit svůj vlastní stín a někteří udělají téměř cokoli, jen aby ji vůbec dostali. Pokud se ještě k tomu jedná o renomovaného režiséra Larse Von Triera, tak není o čem mluvit. To potvrdil také sedmadvacetiletý Shia LaBeouf.

Autor: 

“Moje první reakce a stejně tak I reakce celého mého týmu byla zděšení, protože první věc, kterou po mě chtěl Larsův produkční tým, byla fotografie mého penisu,“ vyprávěl herec, který dle vlastních slov odjakživa toužil s režisérem spolupracovat, ale myslel si, že se mu to nikdy nesplní. Proto, když mu přišla tahle podivná podmínka, souhlasil! Herec přiznal, že produkčnímu filmu zaslal kromě fotografie svého přirození také sex video.

Larsovým prvním testem prý bylo zjistit, jak dlouho bude herci trvat poslat fotku svého nádobíčka po internetu. „Trvalo mi to asi dvacet minut,“ přiznal Shia. Jakmile fotka dorazila, řekl prý Von Trier: „Tenhle kluk je připravenej!“

Znuděný orgasmus podle Shiy LaBeoufa, který si zahrál v Transformers nebo filmu Disturbia
Autor: profimedia.cz

Hrát v tomto filmu mělo samozřejmě ještě další úskalí. Všechny sexuální scény se točily doopravdy. Režisér sice používal v mnoha scénách dublery, ale i tak si herci užili spoustu nevázané „legrace“! Druhá část nymfomanky je ještě mnohem drsnější než ta první.