Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Neumí vám to partner udělat pusou? Naučte ho, jak na to!

25. února 2024 | 06:00

Jistě jste se již v životě setkala s mužem, který si při orálním sexu neví úplně rady a tak nějak nechápe, co ženy potřebují. Neznamená to ovšem, že by se to nemohl naučit a postoupit tak na stupínku mileneckých kvalit o třídu výš.

To první, co by měl muž vědět je, že na vás má mluvit! Říkat, co se mu na vás líbí, zatím co vás prozkoumává. Třeba jak se mu líbí vaše křivky, hebkost kůže, vůně nebo chuť. Samozřejmě, že by měl  také vědět, kolik je tak akorát únosné množství, aby vás to na druhou stranu neotrávilo a nepřála jste si, aby raději držel jazyk za zuby.

I když většina mužů žije v iluzi, že potřebujeme dlouhé předehry, pár správně zvolených (a klidně ji ne úplně slušných) slov nás zpravidla dokáže nažhavit během pár minut. A to by si měli muži zapsat za uši! Jak tedy na to?

Jak vypadají ženy při vyvrcholení? Podívejte se na video:

Video se připravuje ...
Chvilka rozkoše: Fotograf zachycuje tváře žen při orgasmu • VIDEO: www.youtube.com_albertpocej/BPŽ

Dobrý sex musí bavit oba

Pokud muže orální sex nebaví a přemáhá se k němu, jen aby vám udělal službu, tak to není dobrý nápad. To by se na to měl raději vykašlat. Stejně tak to ale musí bavit i vás! Muž by se měl proto vždy přesvědčit, jestli je žena dostatečně vzrušená, protože pokud není vagína vlhká, pak to znamená, že není spokojená.

Nesmí být hned hotový

Vysvětlete muži, že rozhodně nesmí spěchat s penetrací prsty - to většinou zabije náladu. Ženy mají rády provokaci a očekávání je nejvíce vzrušující. Takže čím více muž krouží kolem horké kaše, pomaličku se líbáním propracovává tam dolů a potom se jen lehce otře o stydké pysky a pokračuje na vnitřní stranu stehen a pak zase nahoru, tím lepší je milenec.

Jakmile začne žena vzdychat a v téhle fázi už je pravděpodobně pološílená touhou, může si být muž jistý, že pokud najde klitoris, nebude to dlouho trvat a dostaví se kýžený orgasmus.

Orgasmus pomocí prstů

První olíznutí by mělo být hodně pomalé, a když u toho muž ještě vydává slastné zvuky, vibrace se ženě budou jistě líbit. Vše už je potom na mužově hravosti a fantazii. Snadno by měl odhalit, jestli je ženin klitoris citlivý či ne. Pokud ano, bude to hračka. U méně citlivých klitorisů si bude muset trochu snažit. Klitorisy mají všechny možné tvary, velikosti a sensitivitu, ale každý z nich chce být hýčkán s něžností a jemnocitem.

Pokud muž vidí, že je žena už tak vzrušená, že se blíží vyvrcholení, může ho ještě znásobit tím, že do ní vsune prsty a laská jí jak zvenku tak zevnitř. Mnohdy se tímto způsobem totiž propojí vnitřní orgasmus s tím vnějším a zmnohonásobí se intenzita a délka orgasmu.