Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Staňte se orální bohyní! Takhle ho přivedete do sexuálního nebe

  • Stát se orální bohyní není tak těžké, chce to jen cvik
    3. ledna 2014 | 07:00

    Pokud se orální sex provádí tak jak má a nepřemýšlíte o něm jako o práci, budete schopna si ho užít společně s partnerem. Postupujte podle našich rad a uvidíte, že k vám bude vzhlížet jako k bohyni.

  • Přeberte kontrolu

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Moc, kterou vám poskytuje orální sex, může být velice stimulující. To, že můžete plně kontrolovat partnerovo vzrušení, vám dodává pocit moci a převahy. Je to také čas k tomu abyste se trochu odvázala, zaexperimentovala, byla hravá a užívala si to. Důležité je občas navázat oční kontakt.
  • Nikam nespěchejte

    ...
    Autor: Profimedia.cz
    Orální sex není radno nijak uspěchat. On si to chce užít a vám se bude líbit, jak se kroutí rozkoší. Je důležité vědět, že v tomto okamžiku nemusí mít partnerův penis plnou erekci, tvrdost jeho údu může kolísat, ale to není znamení toho, že byste dělala něco špatně. Můžete se nechat navádět, ať vám řekne, který váš pohyb mu dělá opravdu dobře. Pokud v hovoru použijete i nějaká ta lechtivá slovíčka, dokáže to také rapidně zvýšit teplotu.
  • Pokračujte kousek po kousku

    ...
    Autor: shutterstock.com
    Čím hlouběji tím lépe je možná heslem pornofilmů, ale realita je úplně jiná. Dávivé zvuky nejsou nic atraktivního a vás oba by za chvíli přešla nálada nehledě na to, že pro vás by to mělo být také příjemné. Simulovat hluboký průnik můžete pomocí jazyka, rtů a rukou. Stačí obejmout partnerův penis ústy těsně pod uzdičkou a zesynchronizovat pohyb s rukou, která ho pevně objímá ve spodní části.
  • Rtěnková technika

    ...
    Autor: shutterstock
    Podivné úhly a ztuhlé čelisti mohou orální sex znepříjemnit, proto si dávejte pauzičky. Můžete zkusit rtěnkovou techniku. Použijte penis jako rtěnku a jemně se jím dotýkejte svých rtů, jak byste si malovala pusu.
  • Olizujte ho jako zmrzlinu a ukažte že vás to baví

    ...
    Autor: shutterstock
    Představte si, že jeho penis je kornout plný zmrzliny a olizujte ho v pravidelném rytmu uvidíte, že ho tahle technika nenechá chladným. Pokud se do své role vžijete naplno a dáte do toho všechen entuziasmus, určitě si toho váš partner všimne a to je to, co muže vzruší nejvíc.
  • Trošku to okořeňte

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Všechno nemusí být vždycky jen jemné, práh bolestivosti se zvyšuje společně s vzrušením, proto můžete zkusit použít i nehty nebo zvýšit tlak rtů. Také můžete zapojit zuby, ale nepřežeňte to. Probuďte v sobě kousek Christiana Graye a občas na něj mrkněte a věnujte mu ďábelský pohled.
  • Mírné zchlazení neuškodí

    ...
    Autor: shutterstock
    Když si těsně před tím, než začnete praktikovat orální sex, vycucáte kostku ledu, poskytne to vašemu partnerovi neuvěřitelně osvěžující zážitek. Pokud nemáte led, stačí napít se studené vody, efekt se dostaví i tak.
  • Nezapomeňte na zvukový efekt

    ...
    Autor: Shutterstock
    Pokud si budete broukat, zatím co ho budete mít v ústech, vytvoří se vibrace, které mu budou dělat hodně dobře. Erotické zvuky a sténání je pro spoustu mužů velice vzrušující, tak do toho!

Klíčová slova:  sexy, sex, orální sex, technika, bohyně
Diskuse ke článku
.