Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Vánoční sexuální polohy: Zpestřete si svátky v ložnici!

  • Zpestřete si vánoční svátky nevšedním sexem.
    25. prosince 2013 | 10:00

    Vánoční svátky si můžete zpříjemnit mnoha způsoby, například skvělým jídlem, voňavou svíčkou, sklenkou vína, oblíbeným filmem a nebo sexem. Pokud vás poslední možnost láká nejvíce, vyzkoušejte speciální vánoční polohy, které přinesou nový dech do vaší ložnice.

  • Rolničky

    ...
    Autor: Shutterstock
    Tato sexuální poloha umožňuje partnerovi masírovat ženě hýždě. Ženě se naskytne příležitost hrát si s partnerovými varlaty jako s rolničkami. Tato poloha je vhodná především pro páry, které upřednostňují vášnivý, intenzivní a co nejdelší sex.
  • Vánoční dárek pro ni

    ...
    Autor: Shutterstock
    Chvíli svého vyvoleného líbejte, než dojde k erekci, pak vaše práce končí. Lehněte si na záda, roztáhněte nohy a nechte zahřívat jeho tělem. Muž nad vámi získá kontrolu, bude se snažit "zasáhnout" váš bod G a vy si budete bez námahy užívat slast. Pro zvýšení rozkoše si podložte zadek polštářem, abyste dostala pánev do ideálního úhlu.
  • Tanec kolem stromku

    ...
    Autor: Shutterstock
    Pokud víte, že máte celý byt pro sebe, převlékněte do sexy spodního prádla a čekejte na svého muže. Těsně po jeho příchodu ho přepadněte, odveďte o k vánočnímu stromku a tam mu dopřejte nejlepší orální sex jeho života. Pokud vám to bude málo, naskočte na něj a nechte ho do vás proniknout. Spokojení budete zaručeně oba.
  • Sobí spřežení

    ...
    Autor: Shutterstock
    Položte svého partnera na záda a nasedněte na něj zády k němu. Muž ocení, že může sledovat vaší svůdnou šíji a vaše pozadí. Představte si, že jste sob, který musí utáhnout celý kočár a na své pohyby se opravdu soustřeďte. Tentokrát si užívá vaše drahá polovička.
  • Vánoční dezert

    ...
    Autor: Shutterstock
    Muž se pohodlně usadí na postel a žena si na něj sedne tak, aby jí muž mohl pusou a rukama laskat bradavky. Nebojte se partnera navádět, jaké pohyby jsou vám příjemné a užijte si vášnivý sex s jiskrou.
  • Svátky klidu

    ...
    Autor: Shutterstock
    Někteří z nás se o svátcích velmi rádi přejídají a pak chuť na ohnivý sex, který vyžaduje pohyb. Pokud jste i s plným břichem nažhavení, vyzkoušejte polohu "lžičky", díky které stačí k rozkoši i velmi drobné pohyby. Nechte se od partnera hladit a klidně mějte během celého milování zavřené oči.

Diskuse ke článku
.