Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Ložnicové pazvuky: Je váš partner soustředivý chrochtal nebo sobecký dlaždič

  • Jaký je váš partner milenec vám prozradí zvuky, které při sexu vydává.
    17. prosince 2013 | 10:29

    Není chlap jako chlap a žádný se v ložnici nechová stejně jako ten předtím. Budete se proto muset naučit zacházet jak s tichošlápky, tak i s vulgárními dlaždiči a trochu si je přetvořit k obrazu svému.

  • Soustředivý chrochtal


    Nepodceňujte kvalitní předehru. Víme, jak ho dostanete do varu.
    Autor: Shutterstock
    Jestli váš partner při sexu tak trochu úporně pochrochtává a sem tam se prkenně pohne, nemusí to znamenat jeho nešikovnost. Pravděpodobně je spíš na pokraji výbuchu slasti, ale snaží se jej oddálit, abyste k němu došli společně. Svého chrochtala si pro jeho pozornost važte a pomozte mu v jeho snažení, třeba tím, že trochu přibrzdíte a ukážete mu, jak vás do stanice touha dovést rychleji.

  • Tichý jako myška


    Přistiženi při činu
    Autor: Shutterstock.com
    Je váš partner při sexu tak potichu, že pomalu ani nepoznáte, kdy došel orgasmu? Pak máte doma jasného tichošlápka, který je buď vášnivý asi jako sněhulák nebo je tak plachý, že se bojí projevit emoce. Váš partner možná potřebuje jen uvolnit svou fantazii a trošku rozproudit krev v žilách. Zkuste si s ním trochu pohrát, polaskat jeho chloubu a rozehrát na jeho těle tajemnou prstohru a možná budete překvapeni, jak se rozvášní a rozkřičí se blahem.

  • Rozdivočelý komentátor


    Překvapte svého partnera uměleckým dílem v kalhotkách
    Autor: Shutterstock.com
    Tenhle chlápek při sexu rozhodně není potichu a nutno říci, že občas je to škoda. Jeho komentáře k právě probíhající předehře i sexu bývají často únavné a hlavně rušivé. Jen málokdo by se totiž dokázal soustředit při popisování situací „ Teď sundám podprsenku a pomazlím se s tvými kůzlátky,“ „Zavrtám se do tebe jako šroubek a trošku tě tam popíchám,“ a podobně. Jestli máte takového chlapa doma, budete mu muset něčím zacpat pusu. A jak je to nejlepší? Prostě ho naučte, jak vás má uspokojit orálně.

  • Vášnivý křikloun


    vášnivý sex
    Autor: Shutterstock.com
    Máte štěstí, protože tenhle chlap je hotový poklad. Je citlivý, vášnivý a dokáže dovést do slastného stavu nejen sebe, ale i vás. Jeho roztoužené hekání vás přivádí do varu, a pokud jste naopak tišší, možná se od něj nějaké té vášni naučíte. Jediné, co vám může kazit sexuální zážitek, je bouchání rozespalých sousedů.

  • Vulgární dlaždič


    Jaký je váš partner milenec vám prozradí zvuky, které při sexu vydává.
    Autor: Shutterstock
    „Ty moje kurvičko,“ „Kurva udělej mi to!“ a podobné hlášky vypouštějí při sexu někteří chlapy. Jenže poslouchat takové věci není příliš sexy a žaludek na to má jen málokterá žena. Jestli se nechcete cítit jako pouliční dárkyně lásky, pak budete muset svému muži naznačit, aby ubral a vulgarismy vyměnil za něžnější hlášky.

Klíčová slova:  sex, láska, orgasmus, vztahy
Diskuse ke článku
.