Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nejlepší věc na hádce? Vášnivý sex na usmířenou!

Málokdy je sex tak spontánní , jako když se pustíte do milování bezprostředně po hádce.
28. listopadu 2013 | 13:20

I když vám spousta lidí bude tvrdit, že mít sex po hádce zavání nedospělým chováním a žádné problémy nevyřeší, faktem je, že sex po hádce bývá zkrátka nejlepší. Vzrušující, spontánní a živočišný. Proč? Zjistili jsme to za vás!

Nesahej na mě, mám vztek!

Jenomže pravdou je, že mezi sexuálním vzrušením a naštváním je jen velmi tenká hranice. Pro některé lidi je dokonce potlačený vztek stejný, jako neukojená sexuální touha a obojí zkrátka občas "musí ven".

Když jste naštvaní, je jen velmi nepravděpodobné, že vás čeká romantické milování plné něžností. Popravdě, těžko asi budete někoho, na koho jste posledních dvacet minut řvala argumenty, sladce líbat na rty. Povalení na postel a trocha zubů nebo nehtů zní rozhodně reálněji. A buďte si jistá, že to je přesně to, co váš partner chce (a vy ostatně taky).  Z málo čeho totiž muži šílí tak, jako když jste vzrušená, aktivní a trošku naštvaná.

vášnivý sex
Autor: Shutterstock.com
Kdo má navrch?

Hádali jste se o to, kdo má pravdu nebo čí přístup je správný? Co takhle si to vyjasnit rovnou na bojišti, tedy vlastně v peřinách. Pokud jste posledních pár minut strávili tím, abyste toho druhého odzbrojili, je nejlepší nápad pokračovat v tom i v posteli. Zaručujete si totiž vášnivý sex plný boje o moc.

Jednou jste nahoře vy, jednou on. Ukažte mu kdo je pánem situace, nebo se chvilku podřiďte. Pamatujte ale na to, že váš partner má větší sílu a nakonec nad vámi stejně zvítězí, tedy alespoň v posteli. V každém případě se nebojte ukázat, že zrovna teď máte zájem o tvrdší milování. Je více než pravděpodobné, že váš muž nebude proti.

Spousta hádek - spousta sexu

vášnivý sex
Autor: Shutterstock
Problémem je, že sex po hádce je opravdu trochu lehkovážný. Jednou za čas je takové povyražení osvěžující a pokud máte jinak stabilní vztah, není potřeba si ho odpírat. Pokud ale jediné, co váš vztah drží pohromadě je skvělá harmonie v posteli a jinak se na ničem neshodnete, je na čase se zeptat, jestli to stojí za to. Myslet si totiž, že jedno číslo vyřeší vaše neshody, je jako léčit rakovinu paralenem.

Také si nepředstavujte, že sexem smažete všechny partnerovy námitky. Tím, že ho pustíte do své svatyně nezískáváte automaticky vítěznou korunu v předcházející hádce. Manipulace sexem je velmi nemorální a pokud máte pocit, že k ní dochází, ať už z vaší strany, nebo z té jeho, pravděpodobně byste si měli říct sbohem.

Sexem ke světovému míru

vášnivý sex
Autor: Shutterstock.com
Obrovskou výhodou usmiřovacího sexu je fakt, že po orgasmu se sníží napětí a vyplaví endorfiny, takže byste měli být daleko klidnější a schopni mluvit o předmětu hádky věcněji. Možná nakonec zjistíte, že vlastně nemáte problém udělat kompromis, což byste před sexem nebyla ochotna dopustit.

A vždycky je sex po hádce nebo během ní dobrý proto, abyste si dokázali, že vás ten člověk (a vy jeho) stále ještě přitahuje, voní vám a pořád s ním chcete být.

Autor: brig