Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Ložnicové přešlapy! Partnera odradí seprané pyžamo i řeči o nadváze

Nedostatek sebedůvěry může v ložnici způsobit spoustu problémů.švagrem? ČtenářkaIlona o tom ví své
21. listopadu 2013 | 10:25

Už vám to s partnerem v posteli neklape tak, jako na začátku? Vášeň a vzrušení se pomalu někam vytratily? Zpytujte svědomí! Možná je totiž chyba ve vás.

1. Jste potichu

Říká se sice, že : "Tichá voda břehy mele.", ale v sexu tohle vážně neplatí. Za prvé, váš partner nemá absolutně žádnou představu o tom, jestli to, co dělá, se vám opravdu líbí. A za druhé, ty pravé zvuky, stejně jako "nemravné" řeči, mohou být opravdu vášnivé. Vždyť třeba takové vzdychání, které je projevem slasti, partnera dokonale nažhaví.

2. Kritizujete vlastní hmotnost

Sex je mnohem zábavnější, když si ho spontánně užíváte společně se svým partnerem. Zapomeňte proto aspoň na chvíli na to, že máte nějaké to kilo navíc, nebo naopak nemůžete přibrat. Jestli něco muži něco nesnášejí, tak to jsou debaty o vaší postavě. Zvlášť při sexu! Takže ať už máte postavu vychrtlé modelky, nebo vám je těsná šestačtyřicítka, nechte si své pochybnosti pro sebe. Jestli vás má rád, tak se mu líbíte taková, jaká jste.

Paní Eva se snaží vyrovnat s manželovou nevěrou a začít vztah znovu.
Autor: Shutterstock.com
3. Trápí vás nedostatek sebedůvěry

Nedostatek sebedůvěry může v ložnici způsobit spoustu problémů. Všechny se občas cítíme ošklivé, staré a naprosto nežádoucí. V hlavě nám běž myšlenky typu: "Musím zatáhnout bříško.", "Určitě se mu nelíbí moje macatá stehna.", "Mám příšerné vlasy.", "Co asi řekne na ten můj povislý zadek?"... Ale před partnerem ani muk! Tyhle řeči mu totiž zaručeně vezmou chuť na další vášnivé chvilky.

Luxusní sexy noční prádlo
Autor: www.do-pradla.cz
4. Víte, v čem spíte?

Určitě nemám nic proti pohodlným nočním košilím a pyžům, ale ty staré zaprané, co si tak ráda oblékáte, hned jak dnes přijdete domů, bez milosti vyhoďte! Pokud nechcete spát nahá, pořiďte si roztomilý dvoudílný komplet nebo lichotivou sexy košilku. Nemusí být drahé, ale přesto mohou být pohodlné a hlavně, vy v nich budete vypadat sexy. A uvidíte, že třeba v takovém saténu se budete cítit skvěle.

Jaké jsou vaše největší ložnicové přešlapy? Podělte se s námi o ně v diskuzi!