Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Šokující pravda: Díky ponožkám dosáhnete orgasmu

Ponožky v posteli vám mohou zachránit sexuální život.
8. října 2013 | 10:24

Připadají vám ponožky v posteli odpudivé? Tak to ještě nevíte, že díky nim můžete dosáhnout slastného orgasmu. Zkuste a uvidíte.

Ponožky v posteli, to je věčné téma, na které mají obě pohlaví rozdílný názor. Ženy se jich zbavují dříve, než si sundají kalhoty, muži si je naopak často nechávají. Jenže být by to mělo naopak. Právě ponožky totiž mohou výrazně zlepšit ženský orgasmus.

ponožky v posteli
Autor: Shutterstock.com
Pro muže jsou tabu, pro ženy zázrakem

Jedním z důvodů, proč se ženy nemohou dostatečně vzrušit, jsou totiž jejich studené nohy. Studie nizozemské Univerzity potvrzuje, že žena potřebuje k vyvrcholení nejen pocit vzrušení, ale také pocit bezpečí. A právě ten navozuje například pokojová teplota prostředí a nohy v teple. Jedním z triků, jak si tedy sex maximálně užít je navléct si teplé ponožky a pak si pořádně zařádit pod peřinou.

Nejsou ponožky jako ponožky

Nemusíte si ale oblékat huňaté ponožky, co vám pletla babička, zkuste trochu zaexperimentovat s podkolenkami s mašličkou nebo nadkolenkami ve stylu lolitek. Váš partner to jistě ocení.

ponožky v posteli
Autor: Shutterstock.com
Stydíte se za ponožky? Dejte si masáž

Studie prokázala, že ženy, které měly nohy v teple, dosáhly o 30% častěji orgasmu, než ostatní. Pokud se ale na ponožky necítíte, propojte zahřívání nohou se sexuální předehrou. Nechte si od partnera namasírovat nohy teplým olejem, udělejte si horkou lázeň nebo si nohy ohřejte tak, že jimi budete třít partnerovo přirození.