Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Na co muži při sexu zapomínají? Na klitoris i na ponožky!

Pánové, uvědomte si, že nahý muž v ponožkách působí vážně asexuálně.
1. října 2013 | 15:40

"Není spokojenějšího muže než je ten, který právě potěšil ženu.", říká se. Jenže muži při milostném aktu někdy zapomínají na to, co je pro nás ženy důležité. Možná je proto čas, jim některé jejich časté nešvary v dobrém připomenout.

10 důležitých věcí, na které muži při sexu s oblibou zapomínají

1. Věnovat se vašemu klitorisu
Něžně mu vysvětlete, že klitoris je tady. Ano, přesně tady. Ani napravo, ani nalevo. Ani výš, ani níž. Nikam se nepohybuje, nikam nemizí. Ať se na chvíli soustředí a pohraje si s ním!

2. Sundat si ponožky
Neexistuje nic asexuálnějšího, než nahý muž v ponožkách. Když už ze sebe dokáže bleskově shodit všechno oblečení, zvládne si určitě stáhnout i ponožky.

100% přirodní lubrikační s obsahem BIO aloe vera pro hodnotnou péči a smyslný požitek, s přírodní příchutí 'Perlivá cola', 395 Kč/100 ml
Autor: archiv firmy
3. Mazat, mazat a zase mazat!
Pánové často mají pocit, že si při souloži vystačíme s vlastním "zvlhčováním", ale ve skutečnosti nás rozhodně neurazí, když použijí dostatek vhodného lubrikantu.

4. Mluvit s námi
Některé ženy vzruší i pouhá myšlenka. Většina z nás ale uvítá, když nám partner bez jakýchkoliv zbytečných příkras natvrdo řekne, co se nám teď chystá provést. Stimuluje tím náš největší sexuální orgán: mozek!

5. Zvlhčit si jazyk
Pokud se chystáte zpříjemnit nám večer orálním sexem, ujistěte se, že je váš jazyk dostatečně vlhký. Použijte trochu slin nebo lubrikantu (existují speciální gely se skvělými příchutěmi určené přímo pro orální sex). Suchý jazyk dole drhne jak struhadlo!
Ilustrační fotografie
Autor: Profimedia.cz
6. Pletou si nás s citronem
Pokud jsme výslovně neuvedly, že chceme naše ňadra pořádně prohníst, nepleťte si je s citronem. Jsou opravdu velmi, velmi citlivé!

7. Jemné doteky
Někdy je lehký dotek lepší než silný. A pár něžných polibků na rty je lepší než když nám "vrazíte" jazyk až do hlavy jako rozdováděný Labradorský retriever.

8. Naše prsty
Naprosto zbožňujeme když jemně a něžně sajete naše prsty na rukou. Ti odvážnější mohou zkusit i prsty na našich nohou.

...
Autor: profimedia.cz
9. Patří k nám i prsa
Naučte partnery, že bradavky by měly být povinnou zastávka na cestě k naší vagíně. Mohou je něžně sát, okusovat, olizovat, jemně nás štípat a tahat za ně. Fantazii se meze nekladou.

10. Přestat se soustředit
Také nesnášíte ten pohled do jeho tváře strnulé soustředěním a přemýšlíte, proč v tak krásný okamžik myslí na teorii relativity místo na milování? Pánové, úsměv prosím! Dobří budete i tak.