Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Na co nejčastěji myslí muži při sexu? Překvapivě na uspokojení partnerky

Muži nevypínají svůj rozum ani v posteli. Víte, co se jim honí hlavou?
18. září 2013 | 11:00

Pokud jste byla přesvědčena, že muži při sexu myslí pouze svým pohlavním údem a mozek vypínají, zmýlila jste se. Ve skutečnosti se naši miláčkové během intimních chvil mění téměř ve vynálezce a badatele.

1. Nahá je krásná

Před samotným sexuálním aktem je nahá žena pro muže božskou podívanou. Jejich pocity vzrušení jsou srovnatelné jen s pivem zadarmo a lístky na fotbalový zápas. Věřte tomu nebo ne, ale váš partner denně umírá touhou vidět vás nahou. A taky je k vašemu tělu mnohem shovívavější než vy sama. Odivuje váš kulatý zadeček, větší bříško a další nedostatky, z kterých my ženy propadáme depresím.

2. Doufám, že nezklamu

Muži velmi často během sexu přemýšlí o tom, zda ženu svým výkonem nezklamou. Mnohdy je sužuje strašlivá myšlenka toho, že vyvrcholí příliš brzo, nebo nastanou problémy s erekcí. Mezi nejobávanější věty, které muži nikdy nechtějí slyšet, totiž patří: "A to je jako všechno?" Proto se pokuste pány tvorstva příliš netrápit a třeba jim pošeptat do ouška nějakou chválu týkající se jeho penisu a výkonosti. Uvidíte, že tím alespoň na chvilku zaženete jeho černé myšlenky.

3. Jsem šťastný

...
Autor: Shutterstock

Kdyby měl muž vyjmenovat nejlepší okamžiky svého života, určitě by se v jeho seznamu objevila spousta událostí spojených se sexem. Muži sex zkrátka milují, a do určitého věku je pro ně vášnivé milování lepší než cokoli jiného. Proto během milostného aktu nejčastěji myslí na to, jak jsou právě teď šťastní jako blecha. Po vyvrcholení se mužům nejčastěji honí hlavou, jak moc jsou své partnerce vděční za tyto blažené chvíle.

4. Prosím, ať ji uspokojím

Přivedu svou partnerku k orgasmu? O tom přemýšlí během sexu snad většina mužů. Někteří z nich pro to udělají vše, co je v jejich silách, protože chtějí ženu potěšit, cítí to jako svou povinnost a nepřijde jim chlapské nedotáhnout celý akt do finální stanice. Když se mužům povede svou partnerku uspokojit, mají pocit, že vyhlídky další sexu jsou velmi blízké. Rozhodně ale nepředstírejte orgasmus, abyste mu udělala radost. Není to fér.

5. Ať se nezamiluje

Svobodní muži, kteří si užívají sex s různými ženami, se nejvíc bojí toho, že od nich dotyčná bude chtít víc. Mnohdy si samotný sex ani neužijí, protože se jich zmocní pocit, že se ženy pod sebou už nikdy nezbaví. Někteří muži si prostě chtějí užívat bez jakýchkoli závazků a velmi často se stává, že žena je přesvědčena, že sex odstartoval začátek výjimečného partnerského vztahu.