Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Odhalte svůj sexuální typ! Víte, který nejvíc přitahuje muže?

Jakou máte sexuální povahu?
24. srpna 2013 | 06:00

Každá jsme jiná. I v sexu a při sexuálních aktivitách. Víte, jaký typ jste vy? Je jich několik. Každý z nich bere milování po svém.

Živočišná
Tento sexuální typ je nejoblíbenější u mužů. Živočišné milenky mají rády sex kdykoli, kdekoli a není jim cizí žádný způsob, kterým dosáhnou vyvrcholení. Milování je pro ně pudové potěšení a muži to cítí na sto honů. Živočišné bývají aktivní ženy, často úspěšné i v práci a jiných oblastech soukromí.

Romantická
Experimenty a neobvyklejší praktiky považují romantické sexuální typy za něco nepatřičného a pro ně nepatřičného. Jsou unešené s hlazení, něžných doteků. Často se vůbec nepotřebují s mužem spojit doslova (tedy proniknutím penisu do vagíny), potěšení jim přináší i spojení těl v objetí.

Dominantní
Dominantní a panovačné ženy přebírají iniciativu a drží taktovku i při sexu. Rozhodují samy, kdy a jak proběhne. Oblibují polohu nahoře, kdy muže pod sebou drží ve své moci. Aby to klapalo, měly by si vybírat takové typy mužských, kterým to nevadí, ale naopak vyhovuje.

Zdrženlivá
Sex pro takovýto typ není na prvním místě. Velmi záleží na tom, jak dvojice spolu komunikuje i jinde než v posteli, nálada na milování se u těchto žen odvíjí od stavu vztahu s partnerem. Řeči o sexu nevyhledávají, a když na to přijde, raději mají příjemné sexuální jiskření než samotný sexuální akt.

Technická
Tyhle ženy rády do puntíku dodržují „pravidla hry“, čímž je myšleno, že trvají na dodržování pravidel té které sexuální techniky nebo polohy. Experimenty nerady. Dokáže je dost naštvat mužský, který není při nějaké hrátce technicky zdatný a nedejbůh, kdyby to nějakého měly dokonce učit. S ním by byly téměř jistě v posteli poprvé a naposled

Autor: rie