Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Jak být nejlepší milenkou? Zeptali jsme se přímo mužů

Jak být skvělou milenkou vám nejlépe povědí muži. Proto jsme se jich zeptali.
21. srpna 2013 | 10:27

Na rady kamarádek, které zaručeně vědí, jak být skvělou milenkou zapomeňte, protože vůbec nemusejí být pravdivé. Mnohem lepší jsou rady skutečných mužů, kteří přesně vědí, co chtějí.

Řekněte si o to

Čekáte, až vás začne dobývat muž a řekne si o sex? Zapomeňte na to a převezměte otěže intimností do svých rukou. „Miluji, když má nade mnou přítelkyně úplnou kontrolu a je to ona, kdo udává pravidla hry. Je vzrušující, když mě začne svádět ve chvíli, kdy chce sex o na a nečeká na to, až udělám první krok sám,“ říká pětatřicetiletý Tim.

Pozor na drsné sexuál ní hrátky! Aby vás nestály zdraví.
Autor: Shutterstock.com
Experimentujte

Preferujete misionářskou polohu, a když se rozjedete naplno, osedláte si partnera jako koníčka? Tyto polohy jsou pravda nejpříjemnější a nejsnáze při nich dosáhnete orgasmu, ale věřte, že muži si občas potřebují i hrát. Neochota experimentovat v posteli je pro muže doslova ubíjející, potřebují zkoušet nové věci a nechtějí se nudit. Neznamená to, že musíte vyzkoušet všechny sexuální praktiky, které najdete v pornofilmech, ale alespoň malé experimentování se určitě vyplatí. „Moje přítelkyně neodsuzuje nic, co navrhnu, že bychom mohli vyzkoušet a někdy dokonce přijde s inovací sama. Je to úžasný pocit vědět, že jí se mnou sex baví a chce si ho užívat naplno,“ říká šestadvacetin Jiří.

Nenechte se svazovat konvencemi a vyzkoušejte něco nového, třeba se vám to bude líbit.
Autor: Shutterstock.com
Ne všechno je o sexu

Samotná soulož by neměla být hlavním cílem vašich postelových hrátek. Myslete na předehru, která navozuje pocit intimity a nezapomínejte ani na pořádnou dohru, která naopak posiluje vaše partnerské pouto. Osmatřicetiletý Simon popisuje, že jsou pro něj předehra a dohra po sexu stejně důležité, jako samotný akt „Je vzrušující, když se žena věnuje každé části mého těla, skvěle mě to nabudí. A ještě lepší je, když mě po sexu hladí a laská, jako by to byla další předehra a ona chtěla ještě jedno číslo. Cítím se pak jako bůh.“

Anální sex
Autor: Shutterstock.com
Nebuďte sobecká

Je příjemné nechat se laskat a pak nechat všechnu práci na partnerovi, jenže i on potřebuje být někdy středem pozornosti. Nezapomínejte, že na sex jsou potřeba dva (někdy i tři, ale o tom jindy) a jde o dokonalou spolupráci, díky které se doberete vzrušujícího výsledku. „Byl jsem s dívkou, která byla v sexu dost sobecká. Chtěla, abych se jí celou dobu věnoval, ale sama nehnula ani prstem. Časem mi začalo vadit, že není ochotná se věnovat také mému tělu,“ vypráví pětadvacetiletý Jarda.

Erotické sny mohou mít mnoho významů.
Autor: Shutterstock.com
Důvěra je důležitá

„Zjistil jsem, že je v posteli vlastně jedno, jak dívka vypadá, ale důležité je, jestli k sobě máme důvěru. Nic není tak sexy, jako když se mi dívka v posteli zcela oddá a nekontroluje se u toho,“ svěřuje se šestadvacetiletý Tom a není sám. Pokud k sobě totiž mají partneři důvěru, mohou se lépe dorozumět, co se jim líbí nebo naopak nelíbí a vyladit tak svůj sexuální život do maximální dokonalosti.

Chcete vědět, jestli vás partner doopravdy miluje?
Autor: Shutterstock.com
Smějte se

Ne partnerovi, ale spolu. Schopnost mít smysl pro humor i v posteli, je pro muže opravdu sexy. Smích, pokud není škodolibý, totiž může být skvělým afrodiziakem nebo také náplastí na nepovedený sex. Čtyřiadvacetiletý Andrej říká „Nejúžasnější sex jsem měl s dívkou, která mě uměla rozesmát tak, že jsem se až rozplakal. Nejen, že jsem se s ní v posteli nenudil, ale také jsem pociťoval zvláštní vzrušení během toho, když se smála a já jsem byl zrovna v ní.“

Sex
Autor: Shutterstock.com
Muži se potřebují cítit skvěle

To, že jsou muži ješitní, je známá a pravdivá věc. Dodejte jim pocit, že jsou nejlepšími milenci na světě a oni se jimi opravdu stanou. „Nejlepší věc na sexu s mou ženou je ta, že se po něm vždycky cítím jako nejúžasnější chlap pod sluncem. Vím, že každý můj dotyk prožívá, dává mi najevo, jak se jí to se mnou líbí a občas mi do ucha pošeptá nějaké vyznání,“ popisuje sedmadvacetiletý Adam to, co se mu na sexu s partnerkou nejvíc líbí.

Sexy mozek
Autor: Shutterstock.com
Dávejte pokyny

Žádný muž není jasnovidec a i ten nejlepší milenec potřebuje poradit, jak na vás. Někteří mají rádi náznaky, jiným nevadí, když dáte jasný pokyn, co a jak máte ráda. Hlavně se nestyďte! „Měl jsem skvělý sex s dívkou, která přesně věděla, jak to má ráda a nestyděla se to říct,“ svěřuje se třicetiletý Dan.