Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Když se zlomí penis aneb Nejčastější sexuální úrazy při sexu

Pozor na drsné sexuální hrátky! Aby vás nestály zdraví.
12. srpna 2013 | 15:42

Jste s partnerem divocí, anebo byste to naopak někdy vyzkoušeli trochu netradičně a drsně? Proč ne! Pak si ale musíte dát pozor na to, aby se to nezvrhlo v nějaký vážný úraz. O "cucflecích" nemluvě.

Když se "zlomí" penis

Každý sice ví, že v údu není žádná kost, ovšem i když nejde přímo o zlomení, ale natržení, je to pořádně bolestivá záležitost. Jde totiž o natržení topořivých těles v důsledku divokých sexuálních hrátek.

Hrozí především mladým mužům a lékaři na pohotovostech se s tímto problémem setkávají poměrně zřídka, nicméně stát se to může. Jak to poznáte? Pokud krví přeplněná topořivá tělesa nevydrží silný tlak a prasknou, úd začne velmi rychle opuchat a modrat. Také váš partner bude nevýslovně trpět, jelikož se jedná o velmi bolestivý úraz.

Co dělat? Poté, co postižené místo budete pořádně ledovat, vyhledejte, nebo zavolejte lékařskou pomoc. Pokud se váš milý bude stydět a odmítne jít k lékaři, nezapomeňte podotknout, že když se na to nepodívá odborník tak hrozí poruchy erekce, anebo poškození močové funkce penisu.

Držte se na uzdě

Pokud ráda a hodně dráždíte partnera rukou, tak si dávejte pozor na jednu věc. Můžete mu totiž natrhnout uzdičku! Že jste o tom nikdy neslyšela? Pokud ne tak vězte, že spojuje předkožku na spodní straně se žaludem a když ji natrhnete, partner vám nepoděkuje. Opět je to velmi bolestivé a dokonce může dojít i na silné krvácení.

Co dělat? Ránu nezaškrcujte, to byste jenom zhoršila, spíše se snažte zastavit krvácení něčím čistým, co máte po ruce a opět vyhledejte lékaře. Ten pravděpodobně doporučí chirurgický zákrok, a na nějakou dobu doporučí dát od sexu ruce pryč.

Podrážděná sliznice

Dlouhé, několikahodinové milování je sice vzrušující, ale i to si občas vybere svoji daň. Pokud totiž vaše pochva není dostatečně lubrikovaná, můžete si vy, nbeo vás partner způsobit spoustu nepříjemných oděrech a odřenin. Vagina, nebo i penis může být v tomto případě zduřený a nepříjemně bolet.

Co dělat? Nemusíte zřejmě nutně k doktorovi, pokud to sami neuznáte za vhodně. Lepší bude, pokud se v lékárně poradíte, co na takové zranění namazat za mastičku a na pár dní se postelových hrátek vzdáte. Pro příště si do postele rozhodně pořiďe lubrikační gel na vodní bázi..

Autor: ema