Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Je libo holku nebo kluka? Víme, jak sexuální pozicí ovlivnit pohlaví dítěte

Lámete si hlavu s tím, jak počít pokračovatele rodu? Zkuste některé" babské rady" a uvidíte.
6. srpna 2013 | 10:00

Chystáte se s partnerem počít miminko a ve skrytu duše toužíte po roztomilé holčičce, které byste česala vlásky, nebo naopak po malém nezbedovi, který bude okouzlovat děvčátka na pískovišti? Jenže jak to zařídit……Zkuste to sexuální polohou, prý to funguje.

Dceru zajistí čerstvé sperma

Kdo touží po tom, aby se mu narodila holčička, měl by si užít sex s plnou parádou hned na poprvé. Během první ejakulace je totiž pravděpodobnější, že rychlejšími oplodňovateli budou spermie nesoucí ženskou genetickou výbavičku X.

Sex
Autor: Shutterstock.com
Pohodička při sexu zajistí holčičku

Při počínání dcerky se příliš nenadřete, ideální totiž je misionářská poloha nebo intimčo v poloze lžíce. V těchto sexuálních polohách si můžete regulovat hloubku průniku, která by měla být mělká, mužské spermie se totiž nestihnou dostat k vajíčku včas a naopak ty ženské, které přežívají v pochvě až 72 hodin, to zvládnou hravě. Jedinou překážkou při početí holčičky je orgasmus, ten by žena v žádném případě mít neměla.

Druhé kolo pro kluka

Naopak s klukem to bude větší práce. Spermie s mužskými geny Y se totiž začnou o něco snažit až při druhé nebo dokonce třetí ejakulaci, takže buď budete muset partnera poslat někam v klidu masturbovat, nebo si během dne budete muset střihnout jeden sex s kondomem.

Anální sex
Autor: Shutterstock.com
Hluboký průnik s orgasmem zajistí syna

Podle americké sexuoložky je pro početí syna důležitý hluboký průnik, kdy se líné mužské spermie dostanou blíže a mohou lépe oplodnit vajíčko. Ideální je proto poloha na koníčka, kdy je žena nahoře, psí poloha zezadu nebo smyslný sex ve stoje. A nejdůležitějším bodem prý je, aby žena měla orgasmus.