Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Máte erotické sny? A víte, co znamenají?

Erotické sny mohou mít mnoho významů.
29. července 2013 | 06:00

Uprostřed noci ze vzbudíte z živého snu, kdy jste se zběsile milovala se svým šéfem nebo jste se oddávala milostným hrátkám na místě plném lidí? Možná netoužíte právě po tomhle, ale váš sen svůj význam má.

Masturbace

Ve snu vidíte, jak se sama uspokojujete? Znamená to, že sex ve vašem životě hraje důležitou roli a doslova si jej užíváte. Navíc ráda berete věci do svých rukou, než abyste čekala, až něco udělají ostatní.

Pokud vás ale při masturbaci někdo přichytil, přepadá vás pocit viny z vaší vlastní sexuality. Nebuďte konzervativní, sex je přeci přirozenou a hlavně příjemnou součástí života.

Ve snu se oddáváte společné masturbaci s partnerem? Evidentně s ním chcete sdílet i své nejintimnější zážitky a touhy. Váš vztah je pevný a rovnocenný a vy se v něm cítíte dobře.

Sex se nadřízeným

Vyděsilo vás to? Nebojte, sen neznamená, že si to chcete s nadřízeným rozdat u kopírky. Budete se divit, ale tenhle akt značí, že jste příkladným zaměstnancem a svou práci máte opravdu ráda.

Sex ve třech
Autor: Shutterstock.com
Sex ve trojce

Oddáváte se pohlavnímu aktu ve třech a neskutečně vás to ve snu vzrušuje? V takovém případě je na čase dát vale žárlivosti, kterou ve vztahu cítíte.

Vidíte prsa

Pokud se vám ve snu zjevují ženská prsa, pak toužíte po dávce něhy a porozumění. Jestli naopak vidíte mužskou hruď, je vaším snem klid a bezpečí.

Sex v letadle

Věřila byste, že letadlo je vlastně symbol pro penis? Jestli se vám zdá o sexu v letadle, pak věřte, že chcete v sexu více než máte teď. Chcete zažít dobrodružství a experimentovat.

Sex
Autor: Shutterstock.com
Milování s vlastním partnerem

Proč by se vám mělo zdát o někom jiném, když máte doma opravdového samce. Jestli se ve snu oddáváte sexu s vaším milým, zřejmě je váš sexuální život v naprosté symbióze. Jestli se ale ve snu po aktu stydíte, značí to naopak nedostatek sexu. S tím se ale dá něco dělat.