Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sex na pláži může být skvělý, ale nenechte se zavřít

Sex na pláži se vám může pěkně prodražit.
21. července 2013 | 10:00

Jestli vás přepadne přemíra romantiky, horkého vzduchu, volnosti a špetka zakázaného ovoce a vy zatoužíte pomilovat se na rozpálené pláži za zvuků šumění moře, nejprve si to dobře rozmyslete.

Vybavte se na to

Milovat se přímo v písku se mohou jen ve filmu a nebo milovníci velké bolesti. Když se vám totiž písek dostane do intimních míst, věřte, že žádnou slast nezažijete. Nejprve si tedy pod sebe dejte velký ručník nebo deku. Zapomeňte také na kdovíjaké krkolomné polohy a raději si to pěkně užijte na misionáře nebo na koníčku.

Důmyslné oblečení nechte doma

Než vás partner rozšněruje ze sexy topu, možná ho vzrušení přejde. Proto si na večerní vycházku můžete vzít jen letní šaty a s kalhotkami se ani neobtěžujte. Představa, že na sobě nic nemáte, jen rozevlátý kus látky, vašeho muže doslova nažhaví do ruda a pokus se budete chtít pomilovat někde venku, postačí jen vyhrnout sukénku.

Sex na pláži
Autor: Shutterstock.com
Pozor na slanou vodu

Představa milujícího se páru v mořských vlnách je lákavá, ale věřte, že to zase tak příjemné být nemusí. Slaná mořská voda totiž vysušuje, a tak by se mohlo lehce stát, že se s partnerem při sexu pěkně odřete na intimních místech. Proto než na to „vlítnete“, hupněte nejdříve pod sprchu a pěkně ze sebe všechnu tu sůl smyjte.

Nenechte se chytit

Možná vám může připadat, že u moře je každý tak trochu free a že na dovolené se může všechno, není tomu zdaleka tak. Na plážích jsou večer často hlídači, a tak možná budete mít při svých milostných zážitcích ještě publikum. Za sex na pláži navíc hrozí malá či větší pokuta a v některých zemích dokonce vězení.

Letní láska
Autor: profimedia.cz
Hrozí vám pokuta, vyhoštění i vězení

V oblíbeném Španělsku vám za sex na pláži naúčtují minimálně
8 000EUR a v sousedním Portugalsku vás taková zábava vyjde ještě dráž. Tam si za takové milostné hrátky můžete užít i rok vězení.

Otevření sexu na pláži nejsou ani v našem oblíbeném Chorvatsku. Pokuta ve výši 25-150EUR také není nic příjemného a když narazíte na policistu puritána, můžete si dovolenou prodloužit o měsíc ve vězení.

Stejně tak jsou na tom i Turci, kteří vás za krajně erotické chování zavřou na 15 dní - 2 měsíce do vězení nebo dostanete pokutu ve výši 200EUR.

Ani žhaví Italové nemají příliš rádi, když se jim lidé milují na pláži, a tak páry pokutují ve výši 30-300EUR a nebo také až dvěma letům ve vězení. Zřejmě podle toho, v jaké poloze vás nábožensky založení Italové najdou.

Počet žen, které na dovolenou jezdí za sexem, každoročně roste.
Autor: Shutterstock.com
Milovat se se nevyplatí ani v Řecku, kde vás čeká příplatek 300EUR a také pěkně dlouhý pobyt za katrem. A pokud jedete do Dubaje, poučte se z filmu Sex ve městě 2, kde milou Samanthu vyhostili za sexuální hrátky na veřejnosti. Tak to tam opravdu chodí, pohoršení totiž budí nejen samotný sex, ale také líbání, osahávání a držení se za ruce na veřejnosti. Mnohem mírnější jsou v Bulharsku, kde vám spíše domluví, než aby vás pokutovali.