Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jste náruživější než on? Víme, co s tím

V dnešní době ženy stále častěji řeší problém, že mají na sex větší chuť než muži.
18. července 2013 | 10:17

Vy byste si dala jedno číslo po ránu a večer máte ještě chuť na intimní romantiku, ale váš partner se k ničemu nerozhoupe a vaše naléhání odmítne se slovy, že je unavený. Jenže co dělat, aby vaše sexuální touhy nevyhasly a vy se necítila jako kůl v plotě…

Možná jste do toho kdysi bušili jako o závod, ale dnes po letech soužití je váš sexuální apetit rozdílný jako den a noc. Především je potřeba říci, že to není nic neobvyklého. Mužské libido je ovlivňováno okolními symptomy, stejně jako ženské touhy. Zkrátka neplatí, že muži mají v hlavě jen sex a nic víc je nezajímá, naopak, jejich psychika velice často ovlivňuje jejich libido.

Bez milostné předehry je sex tak trochu prázdný, nemyslíte?
Autor: Shutterstock.com
Stres

U mužů stres vyvolává nechuť k sexu, takže pokud toho má váš drahý v práci až nad hlavu, nemůžete po něm chtít, aby v posteli podával vrcholové výkony. Místo naléhání a scén, že s vámi nechce spát mu raději připravte relax. Dopřejte mu masáž chodidel a dlaní, uvařte něco dobrého k jídlu a rozhodně na něj nechrlte informace o tom, že potřebujete koupit toto a opravit tamto. Když se jeho mysl zregeneruje, možná budete překvapena, jak rychle se na vás vrhne a předvede postelový uragán.

Předehra je důležitá
Autor: Shutterstock.com
Hádka

Ačkoliv se říká, že po hádce je nejlepší usmířit se v posteli, muži do toho zase tak často nejdou. Pocit ukřivděnosti, naštvanost nebo hněv jim někdy vydrží mnohem déle než ženám. V takovém případě je nejlepší počkat, až jeho stav odezní, protože nutit k sexu a mazlení někoho, kdo je naštvaný, není žádný med.

I invalidé potřebují sex. Dopřát jim ho může nová profese, zatím ale jen v Německu.
Autor: profimedia.cz
Chybí jim vášeň

Myslíte si, že je mužům jedno kde a kdy se milují? Na to zapomeňte! I oni potřebují dávku vášně, trochu nebezpečí, zakázané ovoce a hlavně změnu. Zkuste čas od času otočit a zpřeházet denní harmonogram a svádět ho už v kuchyni, dát si jedno „číslo“ před večeří nebo se pomilovat třeba v noci na balkoně.