Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Má příliš velký penis? Žádný problém!

Jak si užít sex s nadprůměrně vyvinutým mužem? Je to hračka!
1. července 2013 | 14:00

Sex s mužem, který se od přírody vyvinul víc, než byste čekala, vás může překvapit. A to dokonce i velmi nepříjemně. Máme pro vás pár rad, jak si to užít i s penisem opravdu nevídaných rozměrů.

Nikdy nezapomeňte na předehru

Pokud máte muže s velkým penisem, předehra je velmi důležitá. Protože spoustě žen zabere nemálo času, aby se dokázaly úplně uvolnit a připravit se na milování.

Předehra totiž uvolní poševní svaly a poskytne přirozenou lubrikaci, takže bude styk mnohem jednodušší a nemusíte se bát, že byste si ublížila. A pokud předehra nezafunguje tak jak by měla, rozhodně sáhněte po lubrikačním gelu. Tím nikdy nic nezkazíte!

Lubrikant, náš kamarád

Vašeho postelového přítele si nalubrikujte. Pryč jsou časy, kdy byl lubrikant jen pouhý mazlavý gel v tubě! Nyní to totiž může být jedna z cest k doopravdy bouřlivému orgasmu! Investujte do něj. Kvalitní gel totiž hydratuje a prokrvuje pokožku. To vám zajistí, že si užijete božského sexu bez bolesti.

Sex x mužem, který se vyvinul trochu víc, než ostatní nemusí být bolestivý!
Autor: Shutterstock.com

Hlavně pomalu

Jistě. Je velmi těžké oddávat se milostným radovánkám pomalu a lenivě. Nicméně pro mnoho mužů s velkými penisy je to prakticky nezbytnost. Je zde totiž možnost, že se při sexu "potká" s vaším děložním čípkem. Pro něj to není nic příjemného, ovšem v porovnání s bolestí, kterou při tom můžete způsobit vám, se to nedá srovnat. Naše rada? Dejte si na čas a naučte se být něžní.

Perfektní polohy

Pro ženy je nejdůležitější, aby měly nad sexem s vyvinutým mužem vždycky kontrolu a mohly si samy udávat tempo i hloubku styku. V tomto případě je nejlepší poloha, kdy je žena nahoře. Dokonale v této pozici ovládáte penetraci a co víc, dáváte pořádně "zabrat" svým stehnům! Najděte si s partnerem polohu, která vám bude vyhovovat a mluvte o tom. Všechno může fungovat!

Anální sex není tabu

Pokud se ráda oddáváte i tomuto druhu sexu, ale při představě análního styku s olbřímím penisem vás jímá hrůza, není se čemu divit. V tomto případě můžeme doporučit jediné: Pomaleji, než obvykle! I tady se vám bude hodit dobrý lubrikant. Anus se totiž, na rozdíl od vaginy, sám nenalubrikuje. S tím už si musíte s partnerem poradit sami.

A na závěr poslední rada. Nic není nemožné. Vše je o komunikaci, pochopení a vzájemné důvěře.

Autor: ema