Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

10 věcí, které na nás muži nesnášejí. Vyvarujte se jich!

Většina mužů se svými ženami necítí na veřejnosti pohodlně, pokud ví, že jejich partnerka nemá spodní prádlo.
17. června 2013 | 06:00

Myslíte si, že mužům na ženách vadí vrásky v obličeji, krátké vlasy nebo trochu větší zadeček? Omyl! Přečtěte si, co muži na ženách opravdu nenávidí. Budete se divit, ale nejraději mají ženy, které jsou samy sebou!

1. Přehnaný make-up

Muži nesnáší, když jsou ženy „zmalované jako kraslice“. Stěžují si, že ženu potom neznají takovou, jaká doopravdy je. V tomto případě opravdu platí, že méně je někdy více. Dámy, vsaďte na letní přirozený make-up a máte vyhráno.

2. Plánování sexu

Některé provokativní smsky dokážou muže nažhavit. Jenže všeho s mírou. Zprávy typu: V osm se vrátím z jógy a pak jsem celá tvá, naopak jakékoli vzrušení zarážejí do země. Musíte se naučit lechtivě a nekonkrétně partnera navnadit.

3. Zhasínání světel

Důvod, proč muži touží koukat na fotbal ve vysokém rozlišení, je prostý. Jsou to vizuální bytosti. To znamená, že i při sexu toho chtějí vidět co nejvíce. Měla byste zvážit, jestli je podstatnější vaše stydlivost nebo nespokojenost s tělem nebo vášnivé pocity vašeho partnera? Pokud prostě nejste schopná mít sex ve „světle reflektorů“, použijte svíčky nebo světlo z vedlejšího pokoje – navodí to romantickou atmosféru.

4. Drápání zad

Co vypadá vášnivě ve filmu, nemusí být vášnivé ve skutečnosti. Většinou při usilovném škrábání zad cítí muži místo vzrušení hlavně bolest. Zkuste ho pevně chytit a trochu mačkat, tím povzbudíte jeho výkon.

5. Předstírání orgasmu

Je všeobecně známou pravdou, že ženy dosahují orgasmu mnohem složitěji než muži. Mnoho žen má pocit, že muži při sexu odvedli dobrou práci, proto je „odmění“ předstírání orgasmu. Pokud tuto malou lež muž prokoukne, může začít pochybovat o vašem vztahu. Říkejte mu raději, co vás vzrušuje a navádějte ho, co má přesně dělat. Tímto způsobem se k orgasmu můžete dostat určitě lépe než předstíráním.

6. Vždy a všude naostro

Nemít kalhotky na romantické oslavě výročí = sexy! Nemít kalhotky v práci, ve fitness i u doktora = příšerné! Většina mužů se svými ženami necítí na veřejnosti pohodlně, pokud ví, že jejich partnerka nemá spodní prádlo. Používejte tento trik opravdu zřídka. Muži si přejí, abyste mimo jejich postel měla kalhotky stále pevně nasazené.

7. Opíjení se

Pravdou je, že alkohol uvolňuje. Je ovšem třeba vědět, v jaké míře uvolňuje a v jaké už tropí hlouposti. Opilé ženy působí na muže trapně a lacině. Dejte si skleničku, ale pozorně hlídejte svoje chování.

8. Předstírání dívky v nesnázích

Některé ženy si myslí, že čím více budou vypadat bezradné a nesamostatné, tím více je muži budou opatrovat a milovat. Chyba! Žádný chlap nechce mít pocit, že je žena naprosto zbytečná a že se bez něj neobjede. Zdravě samostatná a chytrá žena mužům imponuje a působí sexy. Samozřejmě, že v těžších chvílích vám bude muž velice rád oporou.

9. Režírování sexu

Muži opravdu nemají rádi, když je žena v sexu přehnaně aktivní a chce mít vše pod kontrolou. Pokud svému partnerovi nařizujete, jak se má hýbat, kdy vám má dát pusu a kam vám sáhnout – urychleně s tím přestaňte. Nemějte strach, že by se bez vašeho režírování o vás plnohodnotně nepostaral.

10. Sex na prvním rande

Nic neukazuje na promiskuitu důrazněji než sex na prvním rande. Muž si o vás bude myslet, že jste žena na jednu noc a vaše šance na trvající vztah se výrazně sníží. Pokud po něm již na prvním rande toužíte, rozlučte se s ním vášnivým polibkem a odeberte se domů. Decentně muže nažhavíte a zaručeně se vám ještě ten samý večer ozve.