Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

5 sexy způsobů, jak (příjemně) překvapit partnera

  • Nažhavte ho po svém! Váš muž bude nadšený.
    5. června 2013 | 06:00

    Nudíte se ve vašem vztahu, nebo manželství a nevíte, čím ho ozvláštnit? Je to tak jednoduché! Sestavily jsme pro vás pár rad, jak na to. Doopravdy to funguje!

  • Dejte si bublinkovou koupel

    Jak sexy překvapit partnera?
    Autor: Shutterstock.com
    Zapomeňte na klasické večery strávené u televize! Dejte ovladač z dohledu tak, aby ho nenašel, a začněte napouštět vanu. Pokud to chcete pojmout romanticky, nezapomeňte na svíčky! Pak partnera přiveďte do koupelny, svlečte ho a doprovoďte ho do horké lázně. Pro zpříjemnění atmosféry si pusťte vaši oblíbenou hudbu, nebo si dejte vychlazené víno. Až půjdete ven, poproste ho, aby vás osušil...
  • Uvařte mu... Nahá!

    Jak sexy překvapit partnera?
    Autor: Shutterstock.com
    Ano. Láska doopravdy prochází žaludkem. Takže pokud víte, že měl těžký den v práci, napište mu textovku, že vaříte večeři. Až přijde domů, uvítejte ho u dveří v oblečení, ve kterém se cítíte sebevědomě a sexy. Pokud jste doopravdy odvážná, pak ho překvapte - nahá!

    Kombinace dobrého jídla a sexy partnerky je dokonalá. Díky tomu váš muž "upustí páru" a na všechny problémy a starosti v mžiku zapomene.

  • Zkuste striptýz

    Jak sexy překvapit partnera?
    Autor: Shutterstock.com
    Většinou je to tak, že čím déle s partnerem jsme, tím méně se o sebe staráme. Připomeňte mu, že je stále o co stát! Zkuste lekci pole dance, nebo striptýzu, kterou mu zatajíte a rozjeďte to večer před tím, než půjdete do postele. Rozhodně investujte do sexy spodního prádla a podvazkového pásu! Taková investice se vám totiž několikrát vyplatí!

  • Nahota je sexy

    Jak sexy překvapit partnera?
    Autor: Shutterstock.com
    V komedii Rozchod se před svých ex prochází sexy Jennifer Aniston úplně nahá. Velmi jednoduchý a nesmírně efektivní trik jak upoutat pozornost. Připravte se: Dejte si sprchu a použijte tělový peeling. Po osušení se natřete regeneračním tělovým mlékem a jemně se navoňte oblíbeným parfémem. Připravena? Pak nakráčejte za svým milým, jako by se nechumelilo a začněte třeba uklízet, nebo si čistit zuby. Pokud se váš partner věnoval zrovna něčemu jinému, svou pozornost okamžitě obrátí na vás. Pozor! Tentokrát možná půjdete spát později, než jste plánovali!
  • Zaplaťte si hotel

    Jak sexy překvapit partnera?
    Autor: Shutterstock.com
    Společným dobrodružstvím si vzpomenete na chvíle, kdy jste se seznamovali. Vymaňte se z šedi běžných dní a překvapte partnera tím, že si pronajmete hotelový pokoj. Neříkejte mu, co jste na večer naplánovala, nechte ho to uhodnout. Zorganizujte vše tak, abyste s sebou vzala všechny potřebné věci "na spaní" a ujistěte se, že jste zabalila i vzrušující spodní prádélko.

    Pavel, 30 let: "Když jsme šli z kina mi moje žena navrhla, abychom šli na drink do luxusního hotelu. Jenomže pak ve výtahu stiskla tlačítko do sedmého parta a z kabelky vytáhla klíč od pokoje. Nikdy dřív jsem neviděl takové jiskry v jejích očích. Neuvěřitelně sexy!"

Autor: ema
Klíčová slova:  sex, milování, překvapení, vztahy, muž, žena
Diskuse ke článku
.