Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Proč si užít sex naslepo? Je to neskutečně intenzivní zážitek

Sex se zavázanýma očima je neskutečně dráždivou záležitostí
28. května 2013 | 10:39

Smyslné hrátky se zavázanýma očima jsou snem 93% žen a sní o nich i neméně mužů. Jedna z nejerotičtějších postelových hrátek se objevila třeba ve filmu 9 a ½ týdne nebo v klipu Lady Gaga  Alejandro, tak proč byste je neměli vyzkoušet společně.

Možná si říkáte, co na tom je, prostě si zavážete oči a užijete si stejně, jako jindy. Jenže věřte, že tenhle sex bude neobyčejný a nezapomenutelný.

Mějte ho ve své moci

Není na tom nic špatného, když jednou budete dominantní vy a vezmete opratě sexuálních hrátek do svých rukou.  Muži se při sexu ze všeho nejraději dívají. Ale neděste se, neprohlíží si ani váš zadek, ani nezkoumají celulitidu na stehnech, naopak se vám dívají do tváře. Sledují grimasy, které děláte. Když jim ale tuto vizuální stránku sexu seberete, zbystří se jim ostatní smysly  a začnou lépe vnímat každý váš dotek. Laskání bude mnohem intenzivnější, každý váš dotek je dostane do extáze a budou toužit vás vidět jako nikdy.  Zatímco, váš partner bude mít oči zakryté, vy se můžete zcela uvolnit a přestat se zabývat tím, jestli při sexu vypadáte dobře, a můžete myslet jen na smyslnost tohoto okamžiku. Začněte zlehka, jemnými doteky zahrňte celé jeho tělo a prozatím vynechejte intimní partie, na ty se zaměřte až později. Stupňujte erotičko společné chvíle polibky, nechte partnera, aby se vás dotýkal, ale jen tam, kde chcete vy.

Nechte si zavázat oči
Autor: Shutterstock.com
Oddané uvolnění

„Ženy sní o dominantních milencích proto, aby se při sexu opravdu uvolnily.“ Říká spisovatelka a sex koučka Kateřina Janouchová, která v zahraničí vede kurzy dosahování orgasmu. Navrhněte svému partnerovi, aby on zavázal oči šátkem vám a dělal si s vámi, co bude chtít. Uvidíte, jak silné najednou vaše prožitky budou.

Společná intimita

Co se stane, když si zaváže oči vzájemně, žádný z vás nebude mít nad tím druhým převahu a žádný nebude mít toho druhého v moci? Vyzkoušejte a pochopíte proč si Jerremy Irons a Juliette Binoche zakrývají ve filmu Posedlost oči, zatímco se společně milují.