Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tantrický sex: Nebojte se božského vyvrcholení

sex
3. května 2013 | 06:00

Zajímá vás, co se skrývá pod tajemným slůvkem Tantra? Zjistili jsme, že se v nich ukrývá uvolnění, pochopení vlastního těla a také notná dávka rozkoše.

Zajděte si na tantrickou masáž

Jde o naprosto intimní rituál, který pracuje s lidskou energií i sexualitou. Když se odhodláte vyzkoušet tantrickou rozkoš, čekají vás samé příjemné věci. Intimní světlo svíček, podmanivá vůně a tichá esoterická hudba. Nechybí ani ovoce a čokoláda. Pak přichází na řadu koupel, která odplaví stud a nervozitu, které mohou ovlivnit prožitek.  Vaše prohřáté tělo, zahalené do jemného sarongu začne masér objímat a kolíbat v rytmu hudby. Dech sladí s vaším dechem a na řadu přijde antistresová masáž hlavy. A právě v této chvíli přichází čas odložit sarong.

Naučte se relaxovat
Autor: archiv
Smyslné doteky jsou na místě

Během tantrické masáže, která trvá asi 2 hodiny, používají maséři prvky havajské i thajské masáže nebo masírují ohřátými a ve vonných olejích namočenými ručníky.  Vaše rozvoněné tělo pak dostane nával rozkoše v podobě hlazení vějířky, peříčky a kožešinkami, tak aby vnímalo rozdílnost materiálů. Když už jsou mysl i tělo dostatečně uvolněné, přichází na řadu olejová masáž. Při té si masér začne s vaším tělem pohrávat. Jemně masíruje krk, stehna i zadeček a sleduje vaše erotické napětí. Ve chvíli, kdy vám stoupá sexuální napětí, masérka ji „rozhladí“, aby extáze byla mnohem silnější.  Božským orgasmem ale zážitek nekončí. Sexuální energii je zapotřebí rozmělnit díky masáži hlavy a chodidel. Pokud cítíte stud nebo prostě jen nechcete zážitek prožít do konce, stačí jen říci dost a udat tón jiným směrem. Vše je jen na vás.

olejová masáž
Autor: Shutterstock.com
Prohlubte si domácí zážitek

Zapomeňte na domácí rychlovku mezi večeří a televizními novinami a vyzkoušejte něco nového. Díky tantrickému sexu dosáhnete vyvrcholení velmi pomalu, ale zato mnohem intenzivněji a dost možná i několikrát za sebou.

Pusťte si příjemnou hudbu, zapalte svíčky a rozvoňte aromalampy. Posaďte se s partnerem proti sobě se skříženýma nohama, položte ruce dlaněmi vzhůru a dívejte se navzájem do očí. Vnímejte partnerův dech a snažte se sladit s ním ten svůj.  Dýchejte pomalu a zhluboka.

sex
Autor: Shutterstock.com
Jakmile je váš dech v jednom tempu, zahrnujte se navzájem jemnými polibky na obličeji, krku i ramenou, vychutnávejte své doteky a pomalu gradujte vzrušení.  Stále dýchejte pomalu, rychlý dech také urychluje vyvrcholení, a to vy přeci nechcete.  Až budete mít pocit, že už nemůžete vzrušení ustát, na chvíli přestaňte a zadívejte se partnerovi do očí. Pak teprve opět pokračujte v intimnostech. Soustřeďte se na dech toho druhého a vychutnejte si společně nepopsatelný zážitek spojení.