Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Promilujte se celým týdnem: Skvělý sex každý den

  • 15. dubna 2013 | 07:00

    Věděli jste, že každý den v týdnu má jiný sexuální náboj? Nejvíce láskyplní budete ve středu, čtvrtek přinese nejžhavější chtíč a v neděli byste si měli navodit největší intimitu. Rozkoš a potěšení si ale dopřejte každý den.

  • Pondělí- Ranní rozcvička

    sex
    Autor: Shutterstock.com
    Pondělní ráno je nejhorším z celého týdne, a tak je potřeba si jej trochu zpříjemnit a naladit se na pracovní povinnosti. Co takhle vylepšit ho žhavou ranní rychlovkou. Sex po ránu si ženy užijí mnohem více, než večer a pánové díky zvýšené hladině testosteronu dojdou snáze vyvrcholení. Nejlepší polohou na ranní sex je „lžíce“, kdy vás partner objímá a proniká do vás zezadu. O tuhle polohu si prostě „řekněte“, vtiskněte partnerovi svůj zadek do klína a zavrťte se jako kočka, uvidíte, že nebude dlouho trvat a ucítíte odezvu.Tahle poloha je jednak velice intimní, za druhé se díky ní vyhnete rozpačitému líbání, u kterého budete přemýšlet co s dechem, který ráno není svěžest sama.

  • Úterý- Misionářský odpočinek


    Není nad to, když se milujete i po letech manželství.
    Autor: profimedia.cz
    Podle vědců používáme na začátku týdne spíše levou hemisféru mozku, díky tomu zvládáme lépe rutinní aktivity, než nějaké fantazijní skotačení. Proto netlačte na pilu a raději si úterý užijte v misionářském rytmu. Začněte dlouhou předehrou, při které nezhasínejte a nechte svého partnera aby se na vás díval. Muži totiž vnímají hlavně očima a rozpalují je vaše toužebné pohledy, jak vaše tělo reaguje na polibky a jak zrychleně dýcháte. Nebojte se, vaše nedokonalosti na těle v takové chvíli rozhodně vnímat nebude. Pak vaše těla spojte v misionářské poloze, kterou v úterý rozhodně nebudete považovat za nudnou.

  • Středa- Ústní zkouška


    Orální sex
    Autor: profimedia.cz
    Podle vědců je středa nejlepším a nejkreativnějším dnem, kdy mají lidé obecně nejlepší náladu. Tento den je ideální na žádosti o vyšší plat, rodinné rozmluvy i debaty s partnerem. Není tedy důvod, proč byste si ústní zkoušku nemohli složit i v ložnici. Nechoďte ale rovnou na věc, muži se shodují, že když se jim partnerka ihned zaboří do rozkroku není to pro ně tak vzrušující, jako když je nechá několik minut na vahách a věnuje se jazykem a ústy například vnitřní straně stehen nebo podbřišku. Zapomínat byste neměla ani na erotogenní zóny na zadečku. Velkou roli v orálním sexu hrají nejen pohyby nahoru a dolů, ale také použití jazyka a pomoci si můžete i rukou. Až je „dílo“ dokonáno, nepřestávejte se partnera dotýkat a prodlužte mu okamžik slasti jemným hlazením.

  • Čtvrtek- Řekněte si o to


    Sex
    Autor: Shutterstock.com
    Čtvrtek by se mohl jmenovat Den sexu, je totiž nejlepším dnem pro milostné hrátky. Sexuální hormony mužů a žen jsou ve druhé polovině týdne synchronní a až pětkrát vyšší než v jiný den. Nenechte své libido vychladnout a vezměte si to, co chcete. Co takhle si svého partnera „osedlat“ a rozjet se vstříc slastnému orgasmu. Nemusíte čekat, až se večer natáhne do postele, klidně si svého „hřebce“ osedlejte na židli nebo pohovce. Díky téhle poloze budete mít všechno ve své moci a jemu nezbude, než přijímat to, co mu dáváte.

  • Pátek- Poslouchejte povely


    sex
    Autor: Shutterstock.com
    Poslední pracovní den se nese ve znamení vyčerpanosti a to nejen v práci, ale i v posteli. V pátek asi nebudete chtít vyvíjet příliš mnoho úsilí, proto přenecháte iniciativu na partnerovi a jen si vychutnejte jeho přízeň. Vyzkoušejte pozici „pejska“, kterou ale nemusíte praktikovat jen v ložnici, ale například na kuchyňské lince nebo na opřena o pračku. 

  • Sobota- Fantazijní rozkoš


    Dopřejte si uvolňující masáže a lázeňské procedury, které odbourají stres.
    Autor: scom
    Sobota je ideální den pro milostné experimenty, které mohou trvat třeba celou noc. Navoďte si smyslnou atmosféru společnou voňavou koupelí, relaxační masáží a sklenkou dobrého vína a oddejte se svým hříšným představám. Dopřejte si živočišný sex ve stoje nebo vyzkoušejte pozici nůžek, při které si sama navolíte rychlost, jakou chcete dosáhnout orgasmu. Muž začíná sexuální polohu v podřepu, rozkročí se jednou nohou více na stranu a přitáhne si k sobě ženu tak, že žena má jednu nohu u jeho pasu a druhou mezi jeho nohama.

  • Neděle- Důvěrné propojení


    Pomilujte se každý den v týdnu
    Autor: Shutterstock.com
    Poslední den týdne by měl být odpočinkový, měli byste si být s partnerem co nejblíže a prohlubovat svoje souznění. K tomu vám může dopomoci i poloha lotosového květu. Poproste partnera, aby si sedl do volného tureckého sedu a vy si mu sedněte do klína tak, abyste mohla za jeho zády překřížit nohy. Takto propleteni, cítíte každý partnerův nádech, jeho horkou kůži i tlukot srdce. Laskání, líbání a jemné kousání je dovoleno.

Klíčová slova:  sex, láska, vztahy, orgasmus, vzrušení, milování
Diskuse ke článku
.