Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nebeský sex podle Feng Shui

. Podle odborníka na Feng Shui je sex velmi silná, ohnivá energie.
18. března 2013 | 06:00

Milujete se se svým partnerem ob den, přitom cítíte, že vám něco chybí a stále to není ono? Inspirujte se učením starých Číňanů. Díky tomu zažijete sex, který vás vynese přímo do nebes.

Určitě to znáte. Ve chvíli, kdy vám připadá, že milování teprve začíná, váš partner se otočí a usne. Nevyčítejte mu to, on za to nemůže. Zatímco my ženy si můžeme vychutnávat několik orgasmů za sebou, pánové jsou v poněkud obtížnější situaci. Při orgasmu musí vydat najednou spoustu energie, která je totálně vyčerpá. Podle odborníka na Feng Shui je sex velmi silná, ohnivá energie. Pokud se s ní naučíme správně pracovat, vydržíme se milovat celou noc a zažijeme při tom přímo nebeskou rozkoš.

Hsanka nám napsala s prosbou o pomoc. Požádali jsme proto psychologa!
Autor: Shutterstock.com
Dlouho vydržet

„Pokud chce muž dlouho „vydržet“, doporučuje se mít sex bez výronu semene. Díky tomu může zrovna tak jako žena dosahovat více orgasmů za sebou. Dokáže to, když se naučí ovládat pánevní dno. Což se dá zvládnout pravidelným cvičením a posilováním svalů pánevního dna. Naopak ženu hodně vyčerpává výtok krve, proto by neměla souložit při menstruaci,“ radí kouč firemního a osobního rozvoje a poradce Feng Shui Jiří Černák.

Hlavní je radost

Milování vás musí bavit. Oba! „Protože sex patří k ohnivé energii, měl by být hlavně radostný a měli by si ho oba partneři užít. Nejde o „manželskou“ povinnost uspokojit partnera. Partneři si musí najít svůj styl milování tak, aby měli co nejvíce radostných prožitků, nejen orgasmus. Ženy často prožívají velmi krásný sex i bez finálního orgasmu. U mužů je to složitější, protože jejich úkol je oplodnit ženu a k tomu orgasmus potřebují. Takže příroda vše zařídila tak, aby muž dosáhl vyvrcholení co nejdříve, než se unaví, aby mohlo dojít k ejakulaci, ale žena toto pro oplodnění nepotřebuje,“ tvrdí odborník.

Už nemusíte hloubat, jak zpestřit váš sexuální život! My to totiž víme a rádi vám poradíme
Autor: Shutterstock.com
Je to v našich rukou, dámy!

Délku milování neurčuje muž, ale žena. Podle učení starých Číňanů dostala do vínku od přírody schopnost přijímat. Je to proto, že její vajíčko musí umět přijmout spermii muže, protože bez toho by lidstvo vymřelo. Proto by se měla partnerovi otevřít, dát mu najevo, že je připravena ho přijmout. Muž je od přírody aktivní a dominantní. Potřebuje ženu dobýt a oplodnit. Tím je jeho role splněna. A protože k tomu potřebuje hodně energie, musí to udělat co nejrychleji, než se unaví. Žena se nemůže na muže zlobit, že mu stačí jen dvě minuty, zatímco ona by si ráda užívala dvě hodiny a naopak muž nemůže vyčítat ženě, že milování zdržuje.

Co s tím?

„Žena by měla být trošku zdrženlivější a snažit se partnerovi mírně vzdorovat, aby prodloužila celý akt milování, ale ne tak dlouho, aby muže neodradila úplně. Muž by mohl vědomě touhu po vyvrcholení oddalovat a tím dávat ženě více času k tomu, aby i ona zažila co nejvíce rozkoše a mohla si vše užívat daleko déle. Partneři by se měli celkově sladit, naučit se vnímat vzájemné potřeby. Hlavně nesmí dojít k tomu, aby si partner myslel, že ten druhý myslí jen na sebe a tomu druhému to dělá naschvál. To pak vede k nespokojenosti a i k možnému rozchodu,“ dodává Jiří Černák.

Autor: Michala Jendruchová