Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Atlas penisů: Kde jsou samci a kde mrňousové?

Jak jsou na tom čeští muži s velikostí penisu?
24. března 2023 | 06:00

Velikost pánského přirození je věčné téma, které se probírá v ložnici i v hospodě. Čeští muži jsou v celosvětovém měřítku se svými chloubami na 20. místě.

Atlas penisů

Podle údajů z nejrůznějších studií jsou na tom se svými údy nejlépe muži s průměrnou délkou 17,93 cm v africkém Kongu. Na druhém místě se umístili muži z Ekvádoru se 17,77 centimetry a třetí nejdelší pindíky se 17,03 cm najdete v Ghaně.

Jak jsou na tom Češi?

Čeští muži se se svými 15,89 centimetry umístili na 20. místě světového žebříčku, čímž potvrdili svoji průměrnost. Hůře než oni jsou na tom ale němečtí muži, kterým se v kalhotách schovává něco přes 14,4 centimetru. Ještě o tři milimetry méně měří chlouba Rakušanů. Za českými muži zaostávají dokonce i Italové. Těm bylo naměřeno jen 15,74 cm.

Největší evropské pyje se schovávají v horkokrevném Maďarsku, kde mužům vědci naměřili 16,51 cm. Umístili se tak ještě před vyhlášenými milenci z Francie, kterým penis měří průměrně 16,01 cm. Velká přirození naopak nečekejte v Asii, Jihokorejci překvapí délkou v průměru 9,66 centimetru, s níž se umístili na posledním místě světové mapy penisů.

Mapa velikosti penisů
Autor: targetmap.com

Jak se měří penis?

Vědci měli při sestavování mapy penisů dva údaje. Jedním z nich byla čísla, která si naměřili sami muži, kteří ale občas měli tendenci si na své chloubě přidávat. Druhým výsledkem bylo měření samotných vědců. Měření bylo prováděno na ztopořených penisech, od jejich kořene až po žalud.