Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Exotika v posteli: s černochem nebo Asiatem?

Kdo z nich má největší vybavení a jací jsou v posteli?
8. února 2013 | 10:00

Máte zálusk na nějakého exotičtějšího cizince? Třeba Číňana nebo Afričana? Pak počítejte s tím, že milování s nimi nebude stejné, jako s bílým partnerem. I v posteli totiž platí: jiný kraj, jiný mrav.


Super výbava
Řeči o tom, že černoši mají největší penisy ze všech ras, je pravda. Počítejte s výbavou kolem 20 cm a více. Nejhůř jsou na tom muži z Asie – jejich chlouba měří většinou horko těžko 12 cm. Běloši jsou někde uprostřed s průměrnou délkou tak 15 cm.
Agresivní nebo ne?
Asiaté jsou v posteli daleko panovačnější než průměrní běloši. Ráznější partnerka by si je proto vybírat neměla. Přitom prý nepodávají žádné větší výkony. Chtějí ale nad ženou mít navrch a dávají ji to najevo. Třeba i většinou velmi krátkou nebo žádnou předehrou. 

Kdo z nich má nejlepší vybavení a jací jsou v posteli?
Autor: Shutterstock.com

Výjimkou jsou Indové, kteří „vymysleli“ kámasútru. Černoši jsou při milování ještě pánovitější. Na rozdíl od mužů se žlutou pletí mají ale daleko větší výdrž, a sex s partnerkou vyžadují i několikrát denně. Stejně jako Asiati, ani černoši neztrácejí čas s předehrou a jdou věsměs rovnou na to.
Změna pro váš nos
Buďte si jisté, že ať už budete mít sex s černochem nebo Asiatem, bude to dost výrazná změna pro vaše čichové vjemy. Obě odlišné rasy mužů mají úplně jiné pižmo, než běloši. Některé z vás to možná dostane do varu, jiným to bude na překážku. Záleží jen na vás a vašem vkusu.
Asi nebudete jediná
To je téměř jisté v případě, že budete mít za milence černocha. Ti jsou ze všech ras nejvíc promiskuitní - ale abychom někomu nešlápli na kuří oko: všude existují výjimky! Asiati prý jsou naopak ze všech ras nejvěrnější.
Vezměte si peněženku
Když nenatrefíte na obzvlášť movitého černého nebo asijského obchodníka, diplomata nebo hollywoodskou star, raději si na romantickou večeři nebo skleničku v baru vezměte víc peněz. Především černí gentlemani si klidně nechají od ženy za útratu zaplatit. Pozor, nijak to nehodnotíme. Jen vás na to upozorňujeme.

Kdo z nich má nejlepší vybavení a jací jsou v posteli?
Autor: Shutterstock.com
Pozor na HIV
Vzhledem k tomu, že nákaza AIDS je nejvíc rozšířena v Africe (virem HIV je zasažena asi čtvrtina obyvatelstva), chce to při sexu s černým partnerem přinejmenším obezřetnost. Ale na to byste měly, dámy, myslet v případě jakéhokoli sexu bez ohledu na rasu muže! Radíme proto trvat na použití kondomu (dejte si ho do kabelky dopředu i vy).
Na předsudky se vykašlete
Ty opravdu hoďte za hlavu. Jestli vám váš exotický milý bude vyhovovat, budete se mít rádi a bude vám to s ním klapat i v sexu, tak se rozhodně nenechte odradit případnými hloupými poznámkami tmářského okolí. Žijeme ve 21. století a rasistické předsudky nejsou v módě.

Autor: rie