Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Chcete mít skvělý sex? Najezte se!

8. ledna 2013 | 07:00

Využijte přírodní afrodiziaka a rozpoutejte mezi vámi nevídanou sexuální vášeň. Stačí přidat do jídla ty správné ingredience a výsledek je zaručen.

Celer

Chcete-li ze svého muže v posteli dostat maximální výkon, naservírujte mu syrový celer. Specificky chutnající zelenina je doslova zázračným povzbuzovačem mužské touhy, a to díky vysokému obsahu éterických olejů, které stimulují centrální nervovou soustavu a nadledvinky. Tajemství celeru znala už proslulá madame Pompidour, tak proč by jste to nezkusila i vy.

ústřice
Autor: Foto scom
Ústřice

Ústřice jsou jedním z nejstarších a nejznámějších afrodiziak a dopustit na ně nedal ani proslulý svůdník Cassanova. Jsou bohaté na zinek, zvyšující u mužů produkci testosteronu a spermií, ale také obsahují dopamin, který vyburcuje mužské libido až na vrchol.

Banány

Falický tvar banán přímo předurčuje k tomu, aby vybízel k milostným aktivitám. Pod slupkou se ukrývá bromelin enzym zvyšující libido a naopak snižující mužskou neplodnost. Díky hořčíku zlepší produkci spermatu a draslík zvyšuje svalovou sílu a napomáhá ke skvělému orgasmu.

Datle
Autor: SHUTTERSTOCK.COM
Fíky a datle

Už od nepaměti znají arabské ženy tajemství fíků a datlí, které znásobují sexuální výdrž a chtíč.  Afrodiziakálně působí nejen  čerstvé, a sušené ovoce, ale už i jeho samotná omamná vůně.

Avokádo

Staří Aztékové přezdívali avokádu „strom varlat“, a to nejen kvůli tvaru plodů, ale také kvůli jeho blahodárným účinkům na sexuální touhy. Jemná máslovitá chuť v sobě ukrývá vitamín B, který zvyšuje mužskou hormonální produkci, a také libido mužů i žen.

...
Autor: profimedia.cz
Čokoláda a chilli

Čokoláda, tedy ta pravá s vysokým obsahem kakaa, v sobě má fenyletylamin, „chemii“ podobnou té, kterou vylučuje mozek, když je člověk zamilovaný.  V těle uvolňuje serotonin-hormon štěstí, který podporuje sexuální touhy, a když k čokoládě navíc přidáte řízné chilli, zvýšíte prokrvení těla a tím i jeho větší citlivost. Zaručíte si tak nezapomenutelné sexuální spojení.

Tip: Dýňový koláč s levandulí

Chcete ho dostat na lopatky? Pak upečte domácí dýňový koláč s levandulí. Ne, to není vtip. Podle nejnovějších studií, až 40% mužů doslova vyrajcuje vůně právě upečeného koláče.