Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Mýty a fakta o sexu: Muži mohou vždy a všude? Nesmysl!

3. října 2012 | 05:47

Chtějí muži více sexu než ženy? Jsou více promiskuitní? Mají afroameričani větší penis, než běloši? Je spousta mýtů a otázek, které se mezi námi, ženami, šíří. Ale nejsou mnohé z nich nesmyslné? Nebo se na nich najde i trocha pravdy?

1. Muži mohou kdykoliv a kdekoliv

Určitě jsou v životě muže momenty, kdy se nažhaví a je připraven na "akci". Ale rozhodně to není tak, že by mohl každou chvíli, jak se mu zachce. Hodně totiž záleží na jeho psychickém rozpoložení, zdravotním stavu i sexuálním, zdraví!

Je workholik? Máte smůlu. Myšlenky na práci ho zřejmě nevzrušují tolik jako vy, ale nemůže na ni přestat myslet. S věkem a zkušenostmi ale postupně ví, jak udržovat emoce na uzdě a naladit se na stejnou vlnu se svou partnerkou, nebo partnerem. Takže mohou muži stále? NE!

Znáte nejčastější sexuální mýty o mužích? Které jsou pravdivé a které úplně nesmyslné?
Autor: Profimedia.cz

2. Myslí na sex každých 7 sekund!

Jestli se alespoň trošku vyznáte v počtech, pak si snadno odvodíte, že je to totální nesmysl. Když bude muž vzhůru například 17 hodin, musel by na sex myslet zhruba 8742 krát za den! To přece nezbývá žádný čas pro něco jiného, nebo ne?

3. Chtějí být "hotoví" co nejdříve

Často se vám zdá, že se nemůže dočkat, až "bude"? S rostoucím vzrušením mají muži problém. Nedokáží se totiž tak jednoduše držet zpátky. Přesto si je ale spousta z nich vědoma toho, že čím déle se budou snažit orgasmus oddalovat, tím intenzivnější požitek z toho nakonec budou mít. Přesto ale někdy nedokáží obrovské vzrušení udržet na uzdě a nám se pak zdá, že sex chtějí mít co nejrychleji za sebou.

4. Muži chtějí sex víc, než ženy

Znáte nejčastější sexuální mýty o mužích? Které jsou pravdivé a které úplně nesmyslné?
Autor: Profimedia.cz

Špatně. Zdá se nám to! Například naše hormony vyžadují sexuální aktivitu častěji v jednom období, zatímco jindy o sex nemáme vůbec zájem. Raději si v klidu uděláme domácí práce. Další věc, která vás přesvědčí o opaku je skutečnost o našich pohlavích. Na muži je vzrušení poznat na míle daleko. Ale co na ženě? Může se tvářit nezaujatě, i když je extrémně vzrušená a po ničem jiném, než po sexu, neprahne. Nicméně tento fakt je všeobecně dokázán. My jsme zkrátka častěji zaměstnány jinými, důležitějšími chtíči. Například nakupováním bot, či kabelek...

5. Afroameričani mají větší penisy

Znáte nejčastější sexuální mýty o mužích? Které jsou pravdivé a které úplně nesmyslné?
Autor: Profimedia.cz

Ruku na srdce. Kolik černochů prošlo vaší ložnicí? Věříte tomuto mýtu? Ne? Tak potom byste měla začít. Tento fakt je totiž neomylně doložen studií. Výzkum mezi bělochy, asiaty a černochy přinesl "nečekané" zjištění. Asijští muži mají v průměru 10-12,7 cm, běloši 15,2 cm. A kdo dopadl nejlépe? Samozřejmě naši oblíbení, dobře obdaření afroameričani. Ti se pyšní penisy od 15,5-20,3 centimetrů!

6. Muži jsou více promiskuitní než ženy

Pokud čekáte, že to není pravda, tak vás asi zklamu. je to pravda, ale o něco méně, než si myslíte.

Znáte nejčastější sexuální mýty o mužích? Které jsou pravdivé a které úplně nesmyslné?
Autor: Profimedia.cz
Mnoho dotázaných mužů totiž o svém sexuálním životě přehání, zatímco ženy se spíše drží zpátky a spoustu věcí ani nepřiznají. Hodně je také podložené faktem, že na muže, s několika desítkami milenek na kontě se společnost dívá o TROCHU jinak, než na ženy se stejným počtem milenců.

 7. Pokud mě podvedl, nemiluje mě

Špatně. Jestliže vás váš partner podvádí, nemusí to nutně znamenat, že vás nemiluje. Může to totiž velmi často znamenat, že vás nerespektuje, hlavně v případě kdy souhlasíte s monogamním vztahem. Pokud vás podvádí a vy jste s ničím nesouhlasila, pak se s ním rozejděte a nebo si ujasněte hranice, co je povoleno a co je naprosto zapovězené!

Autor: ema