Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Skvělý sex už na první schůzce? Jedině s milovníkem pěnivého moku!

Máte rádi pivo? Pak se nebráníte sexu hned na prvním rande!
4. srpna 2012 | 20:06

Jak člověk pozná, že jeho nové neznámé rande bude ochotné užít si už na první schůzce? Zeptá se ho, zda má rádo pivo. A pokud ano, pak ho na to pivo pozve. Odborníci totiž zjistili, že milovníci piva mají sex už na prvním rande!

Podle harvardských vědců totiž lidé, kteří si rádi dopřávají pivo, souloží na prvním rande o 60 % častěji než ti, kteří pěnivý chmelový mok nemusejí.

Pivo a sex
 
Podle absolventa matematiky na Harvardské univerzitě Christiana Ruddera to prý platí pro homosexuální jedince stejně jako pro heterosexuální. Sám analyzoval data milionů uživatelů internetové seznamky a zjistil, že jedinci, kteří mají rádi pivo, také méně protestují proti sexu na prvním rande.

Láska k pivu přitom funguje spolehlivě také u žen jako symbol toho, že bude dotyčná ochotná užít si sex na prvním rande.

Jak na dlouhodobý vztah?

Rudder však rovněž zjistil, jaké tři otázky nejlépe předpovídají to, zda páry budou spolu tvořit dlouhodobý vztah. První otázkou je: „Bylo by zábavné zahodit všecko, sbalit se a jít žít na loď?“

Druhá otázka zní: „Máš rád/a horory?“

A třetí se ptá: „Cestoval/a jsi někdy sám/sama po nějaké zemi?“

Pokud partneři odpovědí shodně, pak mají šanci na úspěch v dlouhodobém vztahu. Tyto otázky jsou přitom v předvídání trvanlivosti vztahu důležitější než shoda v otázkách náboženství, sexu a kouření. No, kdo ví, jak to doopravdy je...

Máte rádi pivo? Pak se nebráníte sexu hned na prvním rande!
Autor: Profimedia.cz

Autor: ema