Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Projezte se k lepšímu sexu! Potraviny, které vás nažhaví

Víte, co jíst, abyste byla sexuálně náruživější? Stačí tak málo!
18. června 2012 | 12:01

Nerada se milujete v týdnu, protože máte plnou hlavu starostí a stresu? Radši se rozkoši oddáváte o víkendech? Víme, jak si na sex rychle a jednoduše přivodíte chuť, kdykoliv se vám jen zachce.

Podle nového průzkumu, mají páry nejčastěji (a nejraději) sex hlavně v sobotu, po třiadvacáté hodině večerní. Proč? A může za to třeba sobotní večeře?

Průzkum, který byl veden přes více než tisícovku ložnic prokázal, že 42 % žen se nerado miluje v pracovním týdnu. Může za to hlavně hektické pracovní tempo. 

Jestliže trpíte podobnými, či stejnými problémy, pomůžeme vám. Dostaňte se do nálady pomocí potravin, které navnadí vaše sexuální libido!

jídlo
Autor: Profimedia.cz

MED: Přírodní sladidlo je daleko záhadnější, než vypadá! Je bohaté na bor, který obsahuje estrogen, a ten oplácí testosteronu tím, že zvyšuje jeho hladinu v krvi.

ÚSTŘICE: Tým Amerických a Italských vědců zjistil, že jsou bohaté na vzácné aminokyseliny, které působí jako „spouštěče“ hladiny pohlavních hormonů.

CELER: Je doslova nabitý feromony, které vám pomohou přilákat opačné pohlaví. Nedávná studia zjistila, že ti, kteří pojídají celer, se cítí mnohem vzrušenější  v sociálních situacích, než ti, kteří ho do svého jídelníčku nezařazují vůbec.

skořince
Autor: Profimedia.cz

SKOŘICE: Odborníci zjistili, že vůně skořice ve všem předčí jakkoliv drahý parfém.  V průzkumu také vyšlo najevo, že aroma skořice, dýňového koláče a levandule, vedl u mužů ke zvýšení průtoku krve.

VANILKOVÁ ZMRZLINA: Tato pochutina má velký obsah vápníku a fosforu, které fungují jako zásobníky energie, ale taky výrazně zvyšují naše libido. Vápník zlepšuje hlavně orgasmus, protože čím více ho v těle máme, tím intenzivnější orgasmus zažíváme.

STEAKY: Proteinová bomba! Obsahuje dopamin a noradrenalin, dvě mozkové chemické látky, které zvyšují citlivost při sexu.

jídlo
Autor: Profimedia.cz

Autor: ema