Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

3 zásady skvělého orálního sexu: Tohle se mu bude líbit!

V sexu se můžete snadno poučit
13. března 2012 | 18:09

Ať jste začátečnice či pokročilá, v sexuálních praktikách je stále co zlepšovat, aby to byla skutečná "první liga". Přinášíme vám proto pravidla orálního sexu, s odpověďmi na otázky, které vás trápí. Inspirujte se na večer!

1. Oční kontakt

Nastudujte ho u profesionálek, tedy pornohereček (těch dobrých). Neexistuje orální sex, který by jen tak odbyly. Bez dlouhých a hlubokých pohledů do očí konkrétního instalatéra, trenéra, lékaře, zahradníka atd..

Nemusíte se na něj dívat ani příliš dlouho. Ale na zkrácení osamělosti, kterou tam nahoře částečně prožívá, pár jiskřivých pohledů nezaškodí.

Pozor, oční kontakt funguje jen tehdy, pokud si to doopravdy užíváte i vy. Jinak vás zoufalý výraz očí odhalí.

2. Upřímně, vaše ústa tvoří pouze část celé hry

Pochopte jednou, jakou část jeho penisu obhospodařujete výhradně s použitím úst, a vyjde vám, že ruce, zkrátka, nemůžete vynechat.

Povoluje se střídání jednoho a druhého, respektive volná disciplína, v níž najednou využíváte obě ruce a ústa podle svého nejlepšího vědomí. Svědomí z toho klidně vynechejte.

Ideální je vytvořit palcem a ukazovákem pravé ruky Ó-čko a přiložit si ho k ústům. Takto pěkně simultánně provádějte pohyb nahoru-dolů. Skvělá iluze, jak u něj vytvořit dojem, že ho máte celého podchyceného...

3. "Kouření" je věda

Délka, intenzita a načasování sání by mohly být klidně samostatným vědním oborem. Vše z toho není každému muži stejně milé, a proto máte dvě možnosti: experimentovat systémem pokus – omyl nebo zkusit malý test.

V první řadě se jednoduše zapojte do akce sání v intervalech, které považujete za vhodné, a sledujte, jaké stopy to zanechává na jeho erekci. Tak máte hned jasný ukazatel, zda se mu to líbí, nebo ne.

Nebo ho poproste, aby chvíli cucal váš prst na ruce intenzitou, která by se mu líbila na oplátku.

Nikdy však nic nezkazíte, pokud sací vsuvky použijete jen na začátku, když ještě není erekce dokonalá, a pak na úplném konci, tedy v momentě ejakulace.

Autor: lesk.sk, Kbak, Klena