Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Sexuální realita: Na co myslí, když vás vidí nahou?

Není třeba se stydět, muži ženské tělo obdivují.
24. října 2011 | 20:09

Zhasínáte, kdykoliv se zbavujete svršků? Chyba! Muži milují pohled na nahé ženské tělo. Prozradíme vám, co mu ve chvíli před sexem právě běží hlavou.

Tak krásně sametová pokožka… Zní to jako klišé, ale když muži hladí ženskou kůži, skutečně mají pocit, že je neskutečně hebká. Jejich kůže je totiž až o 20 procent tenčí a také drsnější!

Na co tedy muži myslí:

1. Miluji její vůni

Okamžitě vyřaďte přeslazená tělová mléka a sprchové gely! Váš partner touží po vůni vašeho těla. Pokud ze sebe smyjete přirozenou vůni různými přípravky, ztrácíte právě to, co chce – svou přitažlivost! Feromony, které vylučuje vaše tělo, účinkují jako afrodiziakum a působí na muže vzrušivě, proto by byla škoda se jich zbavit!

2. Proč se skrývá?

Výsledky jednoho amerického výzkumu ukázaly, že 56 procent žen není spokojeno se svým zevnějškem. Je hloupé myslet si, že více než polovina žen není pro muže vůbec přitažlivá! Pravděpodobnější je fakt, že většina žen se zbytečně podceňuje a má o svém těle negativní mínění. Také se často podíváte do zrcadla a vidíte pouze své chyby a nedostatky? Muži se na vás ale dívají úplně jinak! Chtěl by vás, kdybyste se mu nelíbila?

3. Kéž by mi prozradila, po čem touží!

Dokonce ani nejmodernější lamači srdcí přesně nevědí, co vlastně ženy chtějí. Nejlepší tedy bude říct jim to! Nasměrujte svého partnera tam, kde ho chcete mít. Vše se tím úžasně zjednoduší.

4. Zblázním se z jejího měkkého těla!

Ženy mají pod kůží více tuku a jejich tělo je proto jemnější a měkčí. To je jeden z důvodů, proč se muži tak rádi dotýkají ženských prsou, zadečku a bříška. Netýrejte se tedy za každou cenu v tělocvičně a uvědomte si, že muži milují právě vaše ženské křivky!

5. Chci, aby na tuto noc nezapomněla

Vědomí, že ženu přivedl k orgasmu, ho naplňuje velkou pýchou. Pokud vás konečně vidí nahou, v mysli mu běží myšlenka, jak vás co nejlépe uspokojit… Aby si to s vámi mohl ještě někdy zopakovat.

6. Kde to je?

V dnešní době se o klitorisu mluví více než dost, proto by se mohlo zdát, že ho každý chlap bez problémů najde. Ale i kdybyste v novém vztahu před první nocí dala partnerovi podrobnou mapu svého těla, stále by s tím měl problém! Proč? Protože každý klitoris má jinou velikost, barvu i tvar. Pomozte mu, chyťte ho za ruku a zaveďte mu ji na strategická místa!

Autor: lesk.sk, Kbak