Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sex na dovolené: Můj muž mě znovu nažhavil

Letní sex dokáže zázraky i v manželství
5. srpna 2011 | 06:00

Že vaše vášeň po letech manželství vyhasíná? A společné dovolené se stávají jen povinností? Zkuste se inspirovat z příběhů čtenářek, které na nečekaně žhavé letní noci s vlastním manželem jen tak nezapomenou.

Za naši chuť řádit a dovádět nemůže jen horké počasí. Podle sexuologa Radima Uzla je to také tím, že v létě máme víc času, méně stresu, a tudíž větší chuť na sex. „Co si budeme povídat, objímání v plavkách je příjemnější než v zimní bundě,“ říká sexuolog.

Jak prozrazují příběhy, se kterými jste se nám svěřily, letní noci můžou být žhavé i s vlastním mužem.

Sex na pláži: Kamila, 35 let

669514:gallery:true:true

„Počkej, až vyrazíte na dovolenou. To bude teprve sex. Alespoň ten můj je tam vždycky jako utržený ze řetězu,“ chlácholila mě kamarádka, když jsem jí vykládala, že nám to v posteli moc neklape. Jsme spolu s manželem už patnáct let, a sex je… no, takový normální. Ne moc vášnivý, ani vynalézavý, nic z čeho bych omdlívala, ale úplně marný také není.

Ale co mě čekalo na dovolené v Chorvatsku, mi vyrazilo dech. Nevím, jestli to bylo tím horkem, nebo polonahými opálenými těly, ale mezi námi to po těch letech jiskřilo jako při prvním rande. Byla jsem nažhavená a měla co dělat, abych se na něj nevrhala i mezi lidmi. A on na tom byl podobně. Schovával se za novinami, aby nebylo vidět jeho vzrušení.

Neustále jsme vymýšleli, jak zabavit naše dva syny a milovali se, kde se napadlo. Na opuštěné pláži, kam mohl každou chvíli někdo přijít, v hotelové koupelně, při východu slunce. Bylo to romantické a neuvěřitelně vášnivé. Sice jsem si ze sexu na písku přivezla domů zánět, ale no a co. Dodnes na týden u moře vzpomínám jako nejdivočejší období v našem vztahu.“

Dárek za divokou noc: Andrea 27 let

„Na svou první dovolenou jsme s manželem odletěli do Španělska. Jenže asi čtvrtý den jsme se strašně pohádali, já si šla lehnout na pokoj a on popíjel v baru. Samozřejmě to bylo kvůli nějaké hlouposti, na kterou už jsem dávno zapomněla. Ale pro mne to byl konec světa. Naše první velká hádka. Měla jsem na něj vztek, brečela jsem a myslela, že už mě nemiluje.

Nevím v kolik hodin jsem vyčerpaná pláčem usnula, ale vzbudil mě něžnými polibky a doteky kolem jedenácté hodiny. Byl tak roztomilý, že jsem okamžitě na nějaký spor zapomněla. Přemluvil mě, ať se obléknu a jdu s ním ven, protože moře je teď nádherné, vzduch voňavý a měsíc v úplňku. Natáhla jsem na sebe jen lehké šaty a šla na břeh. Byl to strašný kýč, ale nádherný.

Byla to asi síla okamžiku, ale my se v tu chvíli chtěli víc, než kdykoli před tím. Nebudu popisovat, co se dělo. Bylo to jako ve sprostém filmu. Ani šaty jsem si nestačila sundat. Ale nejlepší bylo finále: náš syn Adam, který se nám po devíti měsících narodil, je tím nejkrásnějším suvenýrem z dovolené, jaký jsme si mohli přivézt. Nakonec hádka i udobřovací sex za to stály!“

Letní doporučení pro páry:

* Zábrany stranou. Milujte se divoce a naplno.
* Hrajte si na právě seznámený pár. Vy neznáte jeho, on vás, ale mezi vámi to ďábelsky jiskří. Budete věrná, ale užijete si pocit, že jste prožila nespoustaný letní románek.
* Nebojte se zkoušet sex na nejrůznějších místech.

Autor: Majka Vinická, Kbak