Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Skvělý letní sex: Byla jsem nevěrná, ale stálo to za to!

Letní lásky jsou nezapomenutelné
27. července 2011 | 05:35

Léto je v plném proudu a s ním horké dny a vlahé noci. Ideální čas na flirt, milostný románek nebo sex na pláži. Intimnosti nám svěřily i naše čtenářky!

Chce se nám milovat, zažít nějaké to letní dobrodružství, tulit se v náruči opáleného Itala, nebo se alespoň líbat na seně. Jako bychom přes léto měly potřebu dohnat všechno, na co jsme v zimě neměly ani pomyšlení. Jenže pokud jste dvacet let šťastně vdaná, může vám takové letní bláznivé vzplanutí zlikvidovat vztah, který fungoval bez problémů. Letní lásky jsou totiž jako letní bouřky. Spousta hromů, blesků, rámusu, efektů, ale za chvíli po nich nezůstane ani stopa. Přesto spousta těch, které je zažily přísahají, že to za trochu rizika rozhodně stálo. Ale to už si musíte zvážit sama. Jestli byste unesla prozrazení, co by na to říkal váš manžel a jestli cena za dobrodružství není příliš vysoká.

Úlet s barmanem: Laura, 36 let

„Na dovolenou jen s kamarádkou jezdím už několik let. Začaly jsme v době, kdy jsme byly obě nezadané a svou tradici neporušujeme ani teď, když máme obě stálého partnera. I když to tak spousta lidí bere, nejezdíme „lovit“ místní chlapy. Prostě si jen chceme odpočinout, pokecat si, opálit se a nabrat trochu sil.

Samozřejmě se o nás muži zajímali a zajímají, a my si zaflirtujeme, ale nic víc. Nejsme žádné sexuální turistky. Vždycky jsem se držela pravidla, že sex na dovolené ano, ale jedině se svým mužem. Jenže některá předsevzetí se zkrátka musí porušit. A tohle padlo kvůli nádherným očím o deset let mladšího Řeka.

Začalo to klasicky dlouhými pohledy, pokračovalo líbáním na záchodcích a skončilo milováním na stole v taverně po zavíračce. Do pokoje jsem přišla až ráno. Totálně rozlámaná, pocuchaná, ale uspokojená a šťastná. Věděla jsem, že to není žádná láska na věky, ale pro tu chvíli byl on můj olympský bůh. Náš románek pokračoval ještě tři dny, do chvíle, než jsem nastoupila do autobusu a odjela.

Věděla jsem, že sotva se za mnou zavřou dveře, prožije s v ním své horké chvíle nějaká jiná. A vadilo mi to. Brečela jsem celou cestu a ještě celý měsíc jsem se ze svého úletu vzpamatovávala. Navíc jsem musela svému příteli vysvětlovat, co se mi stalo, a proč jsem tak divná. Dnes už se netrápím, a jsem ráda, že jsem krásnému barmanovi tehdy podlehla.“

Holanďan na vesnici: Markéta, 47 let

„Moje vášnivá noc začala stejně vášnivým dnem. Bylo to ještě v době, kdy život na vesnici vypadal jinak, než dnes. Jezdilo se na zájezdy, do divadla, pořádaly se zábavy… A tehdy k nám přijel autobus z Holandska. Něco jako bývala družba. Měli jsme s nimi celodenní program. No a já zažila lásku na první pohled, ale také na jeden den. Už když jsem nastupovala do autobusu, dívali jsme se na sebe tak, že bylo oběma jasné, co bude dál.

Archív
Autor: Archív
Nevadilo mi, že neumím cizí řečí ani slovo (ve škole nás učili jen ruštinu, ale tou Holanďani opravdu neumí). Za nás mluvily pohledy, gesta a vzrušení. No a co, že jsem byla vdaná a riskovala, že se to můj muž dozví. To jsem v tu chvíli vůbec neřešila. Místo oběda jsme se na sebe vrhli na poli a vášnivě se milovali. Byl to můj nejkrásnější výlet a my spolu strávili ještě celou noc. Já mu česky vyznávala lásku. Co říkal, on mne, nevím. Asi to stejné.

Nezažila jsem nic podobného ani předtím, ani nikdy potom. Jako bychom se pro sebe narodili, jako bychom se znali od narození, jako by nás k sobě táhla nějaká zvláštní síla. Nebylo to jen o sexu, i když i ten byl fantastický. Bylo to splynutí duší a těl. Přála jsem si, abych se z toho snu nikdy neprobudila. Jenže marně. Ráno nastoupil do autobusu a už jsem ho nikdy neviděla. Zůstaly mi jen nádherné vzpomínky. Někdy večer si před spaním přeju, aby se stal zázrak, a on se u nás znovu objevil. Ale takové věci se dějí jen v pohádkách.

Letní doporučení:

* Bez kondomu ani ránu! Dokonce ani když v sobě budete mít litr vína.

* Stanovte si pravidla a hned na začátku si řekněte, co kdo chce. Pokud vám jde jen o sex, řekněte to, ať si nikdo nedělá plané naděje.

* O svých aférkách zbytečně nikomu nevyprávějte.

VÝZVA

Zažila jste i vy nějaké nezapomenutelné "prázdninové" milostné dobrodružství? Podělte se s námi o svůj příběh a pošlete nám ho na prozeny@blesk.cz.

Autor: Majka Vinická, Kbak