Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

8 typů aut, 8 horkých tipů na sex! A co romantika hvězd?

15. července 2011 | 05:00

ANKETA: Řada lidí to nikdy nevyzkoušela, řada to má za sebou jako vzpomínku z mládí, když nebyl volný byt, a zbytek si to nemůže vynachválit. Řeč je o milování v autě. Svést protějšek k vášnivému sexu lze na parkovišti u supermarketu, na lesní cestě, na dálničním odpočívadle, zkrátka téměř kdekoliv. Záleží jen na vašich touhách, odvaze a typu vozidla. Blesk vám přináší přehled vozů a poloh, které si v nich můžete užívat. A navíc si ještě můžete přečíst v exkluzivní anketě, jakou největší romantiku kdy zažily české celebrity.

1. Kabriolety

955692:gallery:true:true

Těmto autům sex přímo tryská z výfuků. Díky tomu, že nemají střechu, si v nich můžete užívat polohy, o jakých se vám v jiných autech ani nesní. Váš sexuální protějšek bude nadšen.

Vozy: Audi A5 Cabrio, Mercedes E Cabrio, Alfa Brera Spider

Poloha Rozhledna: Muž si posadí ženu na opěrku sedadla a přistoupí k ní zepředu. Žena se ho chytne za ramena a pohupuje se v bocích.

2. Hadraplány a miniautíčka

955694:gallery:true:true

I v těchto autech můžete zažít vášnivé chvilky, jen je v nich po čertech málo místa. Pokud tedy nejste přeborníci v józe, nebo nemáte cirkusáckou průpravu, užijete si alespoň auto-erotiku.

Vozy: Velorex, Citroën C1, Smart Fortwo

Poloha Rašící výhon: Muž i žena sedí vedle sebe a ruce jim sklouznou do klína toho druhého. Muž se snaží uspokojit partnerku lépe, než ona uspokojí jeho.

 

3. Sporťáky a kupé

955695:gallery:true:true

Jsou ideální pro starší pány a jejich aktivní mladé spolujezdkyně, nebo pro mladíky na diskotékách. Je v nich málo místa a o zadních sedačkách nemůže být řeč. Dá se uvažovat jen o polohách, kdy je žena nahoře a muž sedí.

Vozy: VW Scirocco, Hyundai Genesis, Audi TT

Poloha Houpačka: Muž si sedne na sedačku a přitáhne si partnerku k sobě. Žena si sedne obkročmo na něj, opře se zadkem o palubní desku a začne se pohybovat dopředu a dozadu.

4. Klasické malé vozy

955696:gallery:true:true

Zadní sedačky těchto vozů daly základ již mnoha generacím pevných vztahů a přestože interiéry už nesvítí novotou, sex v nich je prostě klasika. Možná i díky omamné vůni benzinu, houpavému podvozku a rytmicky vrzajícím plastům.

Vozy: Škoda 120L, Trabant 601, VW Golf I

Poloha Klubko hadů: Ideální poloha pro nedostatek místa. Partneři se do sebe v rámci možností interiéru zapletou končetinami, přitisknou se k sobě a muž do ženy pronikne. Poté společně zkoušejí různé směry, ve kterých mohou alespoň trochu pohybovat pánví.

5. Terénní vozy

955697:gallery:true:true

Jsou výborné pro stydlivé páry, nebo muže s velkou výdrží, kteří vyžadují dlouhou nerušenou přípravu. Vůz totiž kromě dostatku prostoru nabízí možnost odbočit na polní cestu, vyrazit doprostřed lesa, nebo na vrchol kopce, kde budete mít soukromí.

Vozy: VW Amarok, Ford Kuga, VW Touareg

Poloha Zkrocená divoška: Žena si sedne na muže otočená zády. Kontroluje tempo a úhel pronikání nakláněním dopředu a dozadu. Muž se kochá pohledem na její zadeček a může klidně relaxovat.

6. Kombi

955693:gallery:true:true

Je obstojnou postelí na kolečkách. Nejen že dobře vypadá, ale když sklopíte zadní sedadla, získáte perfektně rovnou plochu k nejrůznějším polohám milování.

Vozy: VW Passat Variant, Škoda Superb kombi, Opel Astra Tourer

Poloha Létající motýlci: Muž je dole a žena leží na něm. Žena se vzpírá na rukou a díky tomu může pozorovat okolí výhledem z okénka.

7. Sedany a limuzíny

955698:gallery:true:true

Tato auta skýtají pohodlný prostor pro milostné pozice vsedě a na zadním sedadle. Mají ale nízkou střechu a sklopením sedaček víc prostoru nezískáte. Navíc na liduprázdných místech přitahují pozornost lidí.

Vozy: Škoda Superb, VW Passat, Renault Fluence

Poloha Váhy: Tato poloha je skvělá hlavně pro dominantní ženy. Mohou si kontrolovat rychlost, směr a rytmus. Dá se použít na předních i zadních sedačkách.

8. MPV

955699:gallery:true:true

Má zvýšenou střechu a proto je na milostné hrátky téměř ideální. Je výborné pro polohy vsedě i vkleče. Sedačky lze vyjmout a tak získáte rovnou plochu. Jen pozor na šrouby!

Vozy: Citroën Berlingo, Opel Meriva, Fiat Dobló

Poloha Cvrček: Je to varianta misionářské polohy, kdy žena zvedne nohy vysoko do vzduchu a opře si je o mužovy lokty. Poloha nabízí nepřeberné množství úhlů a umožňuje hluboké spojení.

Jaké místo k milování bylo nejromantičtější?

Agáta Hanychová (26, modelka): „V tomhle směru nejsem moc náročná a stačí mi postel. Nejromantičtější milování pro mě v ní bylo, když byla celá zasypaná plátky rudých růží.“

Zdeněk Podhůrský (53, herec): „Vzhledem k tomu, že jsem majitelem pozemku na Měsíci, tak zřejmě tam. Nejromantičtější místo, které jsem poznal, byl noční útes na břehu Jadranu.“

Iveta Lutovská (28, modelka): „Bylo to s mým snoubencem Jardou v romantických Benátkách v tom nejkrásnějším hotelu přímo na náměstí a doteď na to vzpomínám.“

Felix Slováček (68, muzikant): „Takové romantické místo je pro mě skoro všude. (smích) V mládí mě ani tvrdá mez netlačila. Romantické je milování ve školní lavici, ale třeba i pod klavírem.“

Michaela Dolinová (47, herečka): „Nejlepší je milování v čistě povlečené posteli. Ideální je, když je místnost odhlučněná a žádní sousedé kolem. Jen nic v přírodě. To je šílený!“

Petr Jákl (37, herec, režisér): „Určitě pláž, moře a milování u západu slunce. A mohl bych to spojit i s dalším svým koníčkem – rybařením. Mohl bych mít u toho nahozený pruty.“

 

Autor: Adam Jaroš, mivrk