Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vyzkoušejte sex v autě, zažijete nepoznané

Malý vnitřní prostor většiny vozů příliš možností ke střídání sexuálních poloh nenabízí. Přesto si i v autě můžete užít skvělý sex.
14. července 2011 | 05:31

Je nadmíru vzrušující. Divoký a vášnivý. Dokáže zpestřit náš často už poněkud nezáživný milostný život. Mluvím o sexu v autě. Vyzkoušejte ho a dáte mi za pravdu.

Záleží jen na vás, zda se s partnerem domluvíte a vyrazíte na výlet s předem naplánovaným cílem nebo zda svého miláčka překvapíte a svedete si ho za jízdy. V tom případě se jen "modlete", aby někde v dosahu byla příhodná lesní či polní cesta. Na dálnici v odstavném pruhu radši nezastavujte, pokud vás nevzrušuje skutečnost, že vás při "tom" někdo načapá. Můžete si totiž být jistá, že v "nejlepším" se najde nějaký aktivní řidič, který vám bude chtít s "porouchaným" vozem pomoci.

Polohy, které vás dovedou na vrchol

Přední sedadla moc možností nenabízejí. Překáží zde volant, přístrojová deska i clony proti slunci. Přesto i na sedadle spolujezdce můžete zažít báječnou "jízdu".

* Sklopte sedadlo dozadu a uložte partnera na něj. Posaďte se na něj tak, aby jste se koukala ven skrz přední sklo. K udržení rovnováhy se můžete opřít o palubní desku.

Výhody: Možnost opřít se vzadu rukama o palubku vám umožní mít kontrolu nad hloubkou i razancí průniku.
Nevýhody: Kvůli nedostatku prostoru není poloha vhodná pro vysoké a plnoštíhlé.

Přední kapota je díky své výšce pro milování ideální. Pokud si však chcete užívat na automobilu, který má motor vpředu, nezapomeňte ho nejdřív nechat vychladnout.
Autor: profimedia.cz

Podstatně vyšší "komfort" vám poskytnou sedadla zadní. Když ještě odsunete přední sedadla co nejvíc dopředu a sklopíte je, máte připravenou arénu, ve které můžete otestovat hned několik poloh.

* Partner se položí na sedačky a vy můžete "nasednout". Je už jen na vás, zda se mu během divoké jízdy chcete dívat do očí nebo dáte přednost obrácené poloze.

Výhody: Bez problému dosáhne na všechna vaše citlivá místa a může vás přitom laskat.
Nevýhody: Pozor na hlavu! Strop je níž, než si myslíte. Navíc poloha "na koníčka" je pro řadu žen fyzicky namáhavá.

* Otevřete zadní dveře, klekněte si na sedačku a zadeček vystrčte ven. Uvidíte, že pozice na "pejska" partnera rozdráždí na nejvyšší míru.

Výhody: Muž má při této poloze přehled nad situací i pěkný výhled…
Nevýhody: Některým ženám může být hluboký průnik nepříjemný. Navíc nevidí na partnera. Některým ženám navíc přijde příliš "živočišná".

* Další možnost při otevřených zadních dveřích je klasická misionářská poloha. Položte se na zadní sedačku na záda, nohy nechte trčet ven. Pokud najdete v autě polštářek, podložte si jím pánev.

Výhody: Při téhle poloze se žena nejméně "nadře". Navíc se můžete dívat partnerovi do očí a vášnivě se líbat. Pro dosažení většího potěšení si můžete opřít chodidla o střechu automobilu.
Nevýhody: Aktivnějším ženám nemusí vyhovovat, přisuzuje jim pasivní úlohu. Pozor na vysoké podpatky. Mohou na čalounění stropu zanechat nepěkné stopy.

Pokud máte kombíka, nabídne vám kufr prostor i pohodlí. Nesmíte v něm ale zrovna vézt týdenní nákup.
Autor: profimedia.cz

* Rozhodně nezapomeňte vyzkoušet i přední kapotu. Milování na ní nevyžaduje příliš krkolomné pozice. Navíc vám nabízí více variant. Na kapotu si můžete sednout, lehnout, případně se o ní rukama opřít.

Výhody: Je vhodné i pro starší ročníky.
Nevýhody: Zdálky je zřejmé, čemu se oddáváte.

POZOR! I v nejvyšším stupni vzrušení se před započetím sexuálních hrátek nezapomeňte ujistit, že máte zataženou ruční brzdu. Předejte tak nepříjemným překvapením.

Není nad orální sex

Je jen málo mužů, kteří by takovouhle "nabídku" odmítli. Navíc na něj nepotřebujete téměř žádný prostor. Nenechte se ale nikdy přemluvit k orálu za jízdy. Jde sice o vysoce adrenalinovou záležitost, ale pravděpodobnost, že skončíte v nejlepším případě v příkopu či rybníce je vysoká!

A nezapomeňte, fantazii se meze nekladou. Až vyzkoušíte námi doporučované polohy, zkuste vymyslet i nějakou další.