Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jak na ženský orgasmus: Dosažení zaručeno

Soudruzi měli propracovaný návod jak ženám nahradit manžely, kteří trhali rekordy ve fabrikách
18. dubna 2011 | 19:04

Otázkou jak dosáhnout a skutečně prožít orgasmus se zabývá mnoho žen a dívek. V poslední době zejména americkou literaturu zahlcují nejrůznější výzkumy a zprávy o ženském orgasmu a jeho dosažení. To ale neznamená, že by české ženy přišly zkrátka. Dokonce již v padesátých letech minulého století uveřejnil ženský časopis Vlasta podrobný návod, jak cvičením orgasmu dosáhnout. V hlavní roli železniční most a vagón chlupatých chlapů.

Otázka dosažení orgasmu zajímala ovšem české ženy odjakživa. Dokonce do té míry, že i v dobách nejtvrdší komunistické cenzury, uveřejnil tehdy populární ženský časopis Vlasta v roce1950 návrh zvláštních čtyř cviků k jeho dosažení. Návod měl zřejmě pomoci nahradit muže, kteří ve fabrikách usilovali o trhání závodních rekordů.

Návod cvičení ku dosažení orgasmu

Cvičíme ve větrané místnosti, ve starších trenýrkách a na čistě vytřené podlaze:

1. Ležíme břichem na podlaze. Hlavu zvedáme co nejvýše a dlaněmi si lehce přejíždíme po prsních bradavkách. Přitom opakujeme otázku: „Kde jsou? Ach bože, kde jsou?“

2. Klečíme a klátíme trupem ze strany na stranu. Volnou paži přitom přehazujeme přes hlavu, jako bychom někomu mávaly. Zároveň voláme: „Tady jsem! Lásko, tady jsem!“

3. Spočíváme na všech čtyřech. Pravidelně skláníme a zvedáme hlavu. Vzdycháme a říkáme si: „Už jedou! Už tady budou!“

4. Klečíme zvráceny nazad. Hlavou se dotýkáme podlahy a paže natahujeme co nejdále. Dlaně přitom leží plnou plochou na zemi a prsty směřují k čelu. Představujeme si, že jsme železniční most a přejíždějí po nás nákladní vagóny plné nahatých, chlupatých chlapů. Dosažení orgasmu je zaručeno.

Soudruzi měli propracovaný návod jak ženám nahradit manžely, kteří trhali rekordy ve fabrikách
Autor: Repro Vlasta

Autor: ap