Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

6 důvodů, proč se sexem s novým partnerem počkat

Počkáte-li, než skočíte s novým partnerem do postele, neprohloupíte
8. března 2011 | 05:05

Poznala jste se s úžasným mužem, který je krásný, chytrý, vtipný a jiskří to mezi vámi? V tom případě se s ním určitě chcete co nejdříve milovat. Jenže ne vždy je dobrý nápad hned skákat do postele. Blesk.cz odůvodnil šesti způsoby, proč raději počkat. Alespoň pár týdnů.

1. Kdo si počká, ten se dočká

Pokud novému objevu ihned naprosto podlehnete a vyspíte se s ním, může o vás ztratit zájem. Napadne ho třeba, jestli tak rychle děláte se všemi. A má-li o vás skutečný zájem, se sexem nebude pospíchat a počká. Vaše první milování tak může být i test, zda o vás opravdu stojí.

2. Pozor na pověst

Je známá pravda, že muži, co ženu dostanou do postele na prvním rande, jsou společností bráni jako hrdinové, kdežto stane-li se to naopak, žena je považována za lehkou děvu. Tak pozor, aby se sex s novým idolem nestal osudným vaší pověsti.

3. Představy lepší než skutečnost

Znáte to, někdo se vám moc líbí a vy si představujete, jaký je asi v posteli. Sledujete každé jeho gesto a tipujete, jaký asi je pod peřinou. Jenže představy někdy mohou být tisíckrát lepší, než jaká je potom skutečnost. Počkejte se sexem s novým partnerem tedy i proto, abyste si mohla déle vychutnávat pocit, že je v posteli určitě skvělý.

4. Brzkým sexem není zajištěn úspěch

Jasné je, že to páru musí v posteli klapat, ale jestli to neklape v běžném životě, stejně se to časem pozná. A nakonec nezbude nic jiného, než se stejně rozejít. Tak proč s někým vlézt pod peřinu zbytečně. Lepší je, se nejdříve pořádně poznat a zjistit, jestli vám za to ten okouzlující krasavec vůbec stojí.

5. Mazlení jako náhrada

Muži s tím asi moc souhlasit nebudou, ale mazlení je prostě skvělé a kolikrát lepší než samotný sex. Ale pozor - orální sex je taky sex. A Bill Clinton si může říkat, co chce.

6. První polibek jako znamení

Všechno první má veliký význam, což se bohužel dost podceňuje. První pohled, první rozhovor, první dotek, natož první sex. U prvního polibku ale nejlépe zjistíte, zda mezi vámi funguje chemie. Pokud ne, nemá cenu tlačit na pilu a do něčeho se nutit a jděte o dům dál.

Ale pozor: Existují i takové extrémy jako sex po svatbě! Záleží jen na tom, jestli risknete koupi zajíce v pytli...

Autor: mivr