Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Bohatí muži poskytují ženám víc orgasmů

Četnost orgasmů u žen je přímo úměrná cifře na výpisu z jeho účtu.
1. března 2011 | 05:32

Pánové, toužíte po tom, stát se "nadsamcem"? Ženami opečovávanou sexuální mašinou? Začněte slušně vydělávat! Vědci totiž odhalili, že počet orgasmů u ženy je přímo úměrný partnerovu bohatství.

"Frekvence orgasmů u ženy se zvyšuje současně s příjmy jejího partnera," prohlásil psycholog Thomas Pollet z výzkumného centra univerzity v britském Newcastlu. Takže dámy, pokud chcete zažít každodenní rozkoš, hledejte si muže s nadprůměrným přijmem.

Výsledky provedeného výzkumu jsou jednoznačné. Čím je muž bohatší, tím častější jsou orgasmy u jeho sexuální partnerky. "Zvyšování příjmu partnera mělo silně pozitivní vliv na frekvenci ženských orgasmů. Čím lepší partie pro ženu, tím více zažívá orgasmů," tvrdí doktor Pollet.


Evoluce to chytře zařídila

Podle doktora Polleta je tento jev logickou "evoluční adaptací". Od přírody je zakotven v lidských genech, ženy si proto bohatého partnera vybírají přirozeně. Bohatství totiž symbolizuje kvalitu muže. Úspěšný muž je schopen zaopatřit partnerku i potomky.

Studie dokázala, že holky "zlatokopky" za svoji touhu po mocných a movitých mužích zkrátka nemohou. Jsou tak totiž naprogramované od přírody. Evoluční psychologie dokazuje, že nejen ženy, ale i muži jsou geneticky náchylní k tomu, se navzájem nemilosrdně využívat. Jde o to zajistit svým genům největší šanci pro přežití.


Orgasmus jen pro potěšení

Na ženský orgasmu je zaměřeno hodně výzkumu. Důvod pro to je prostý. Na první pohled to totiž vypadá, že nemá žádné reprodukční účel. Ženy mohou otěhotnět bez ohledu na to, kolik orgasmů a jakých během styku zažijí. Doktor Pollet a profesor Daniel Kopřiva, jeho spoluautor, však věří, že ženský orgasmus je evoluční adaptací, která pomáhá ženám vybrat si a udržet "nejkvalitnější" partnery.

Oba vědci průzkum prováděli v Německu, Americe i Číně. Zjistili, že ženy samozřejmě vzrušovala vysoká atraktivita protějšků. Peníze však hrály roli nejdůležitější. Analýzou pohlavního života několika tisíc žen vyšlo jasně najevo, že nejčastěji dosahovaly vyvrcholení ty ženy, které měly nejbohatšího muže. Jakoby tím vysílaly signál: "Jsem ti naprosto oddaná, investuj do mě a mých dětí."

Takže pánové, hurá do práce! Stačí pár milionů na kontě, ferrari v garáži a jachta v Tichomoří a partnerka se vám odmění smrští nekontrolovaných orgasmů.