Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Muži čekají po polibku sex!

Líbání každý bere trochu jinak. Ženy si tím muže oťukávají, muži by rádi po polibku sex.
3. března 2011 | 11:21

Muži i ženy polibky k životu potřebují a také je vyhledávají. Líbání je pro obě pohlaví skutečně důležité, ale pro každého má trochu jiný význam. Ptáte se proč? Americké psycholožky Helen Fisher a Susan Hudges zjistily, že třeba jen od polibku na rozloučenou muži očekávají daleko víc než ženy.

Že líbání a polibky má rád snad úplně každý, to je už nám všem známo. Muži i ženy polibky obecně vyhledávají, potřebují je k životu a vzájemné "pusinkování" jim dělá život šťastnější. Psycholožky Helen Fisherová a Susan Hughesová, které se v Americe zabývaly výzkumem líbání zjistily, že muži i ženy hodnotí spojení úst milenců na škále jedna až pět shodně pěti body. Na to by se obě pohlaví shodla. Ovšem muži a ženy líbání berou každý trochu jinak.

Po polibku do postele

Ačkoliv se to vůbec nezdá, během líbání se dá o tom druhém mnoho zjistit. Člověk si může ověřit, jestli se k sobě budou s druhou polovičkou hodit, jestli ten druhý správně líbá, nebo mu naopak zapáchá z úst...Obyčejný polibek vám toho o vašem protějšku prozradí mnohem víc, než si myslíte.

Když se ženě muž při líbání nezamlouvá, obvykle je pro ně tato pusa pusou poslední a chtějí setkání ukončit, ale muži takový "nešikovný" polibek neberou jako konečnou. Před tím, než se se slečnou rozloučí, by muži z velké většiny uvítali ještě sex. Ačkoliv ženy po líbání s mužem sex nezamítají, rozhodně s mužskou polovičkou stejný názor nesdílí. K milování po polibku může z velké většiny dojít pouze, pokud už je žena s mužem ve vztahu.

Čím více slin, tím větší chuť na sex

Obecně platí, že ženy jsou při líbání mnohem více citlivější než muži. Příliš smyslné líbání a rychlý "útok" jazykem do jejich úst rozhodně neocení pokud touží po dlouhodobém vztahu místo lásky na jednu noc. Muži se svojí taktikou ale nezůstávají pozadu. Moc dobře totiž vědí, že pokud je žena lačná po delším polibku, jejich šance mít dívku ještě ten den v posteli je veliká.

Autor: INT, KNbr