Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Eva Descastelo: V sexu jsem na vrcholu

22. května 2010 | 19:52

Sexuální apetit roste a klesá s věkem. Ženy si po třicítce sexu užívají mnohem více, než v stejně staří muži. Moderátorka Eva Aichmajerová Decastelo (31) toto svými slovy potvrzuje. "V současné době zažívám svoje nejúžasnější sexuální období," řekla Eva Blesk.cz.

SKUPINA 35 let

Většina mužů i žen už sexuálně žije, má zkušenosti, sex si začínají vychutnávat.

Počet styků týdně: 1 - 2
Počet poloh při milování: 2 - 3
Nejvíce vzrušující je: 1. Hlazení 2. Orální sex 3. Soulož
Délka předehry: 5 min. a méně
Orální sex v tomto věku provozuje : 85 % lidí
Na porno se občas dívá: 65 % lidí

Muži

V tomto věku jsou už, co se týče sexu, na sestupné křivce! Muži s vyšším vzdělání se v tomto věku žení a zakládají rodiny.

PLUSY
* Sexuální zkušenosti bývají, stejně jako dovednosti, značné.

MINUSY
* začínají se projevovat erektilní dysfunkce, zatím jen v lehké podobě, léky na podporu erekce není ještě nutné nasazovat masivně…

Ženy

Ženy jsou v tomto věku, a to až do 44 let, na vrcholu svých sexuálních sil, je nejméně těch, které nedosahují orgasmus (pouhá dvě procenta). V této skupině je nejvíc žen, které jsou dokonce schopny prožít více orgasmů při jednom milování. Ženy mají také nejvyšší potřebu milování a průměr 2,5 krát týdně mnoha z nich nestačí. 65 procent žen připouští, že masturbuje, v tomto věku je toto procento ještě vyšší.

PLUSY
* Často dochází k tomu, že i předtím anorgastické ženy se stávají schopné orgasmu, a často i předtím výhradně klitoridálně vzrušivé zažívají nyní orgasmus i při souloži.

MINUSY
* Muži jsou - na rozdíl od žen – v tomto věku už na sestupné křivce, takže dochází k rozporu sexuálních potřeb. Mnoho žen to řeší v lepším případě zvýšenou frekvencí masturbace, v horším mimomanželskými vztahy.

HEREC RADIM SCHWAB (31)

Bez chemie je to blbý! „Co se týče sexuální zdatnosti, nikdo vám nepřizná, že by mohla být sestupná. Je to jenom orgán a i ten se časem opotřebovává... Mám kamaráda a jeho děda si užívá i po sedmdesátce. V rozmezí pěti let na sobě žádný velký rozdíl v sexuálním apetitu nepociťuju. Pokud funguje chemie, tak bych zboural celej barák. Pokud ne, tak je to jen takový blbý šukání, který člověk v mládí ustojí, aby neurazil. Jako starší si ale už chce sex užít. “

MODERÁTORKA EVA DECASTELO (31)

V sexu jsem na vrcholu! „Obecně mám k podobným výzkumům skeptický postoj, protože z debat s kamarádkami úplně nevyplývá, že by věk mužů měl vliv na jejich lepší sexuální dovednosti nebo zkušenosti. Často slyším i dost děsivé historky na úrovni sexuálního hororu. Ale o to raději tentokrát přiznám, že u mne má pan profesor Weiss pravdu, protože v současné době zažívám svoje nejúžasnější sexuální období. “

Autor: Václav Suchan, šim