Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nabízíme 6 tipů pro odvážnější sex

Jak osvěžit stereotypní sexuální život? Stačí trocha odvahy a rafinovaných zbraní
15. května 2010 | 20:56

Stereotyp tvrdí, že jsou to ženy, kdo se vyhýbá sexuálnímu životu a muži tak musejí hledat vybití u milenek. Realita posledních let je však podle výzkumů jiná.

Zatímco pro ženy je i po mnoha letech partnerství sex důležitý, mužům se do něj nechce a výmluvu na bolest hlavy a únavu používají čím dál častěji oni. Proto přinášíme šest tipů, jak muže naladit na vášnivou noc, kterou si bude chtít zopakovat.

1. Buďte tajemná

Muži jsou lovci a potřebují vás dobývat. Tím, že před ním budete chodit stále nahá, ho nesvedete. Všeho moc škodí a i nahota může vašeho partnera časem začít nudit. Nejsvůdnější okamžiky jsou ty, které překvapí. Oblečte si erotické prádlo a nechte ho, ať si ho všimne až pod peřinou. Vsaďte na svíčky, v jejichž světle je každé tělo hezčí.

2. Nažhavte ho!

Je na čase vašeho partnera trochu rozpálit. Už dopoledne mu z práce pošlete žhavou esemesku, přesvědčte ho ke společné koupeli s voňavou pěnou. Přehnaná romantika vás neláká? Umyjte mu vlasy, každý dotek na šíji pro něj bude elektrizující. Nemá rád, když ho dotýkáte ve vlasech? Nabídněte mu, aby vám nalakoval nehty. Každý jemný dotek mezi vámi vyvolává produkci »hormonu lásky« oxytocinu.

3. Vzrušující svačina

Správné občerstvení udělá s atmosférou divy. Jen málokterý muž odolá tabuli prostřené na nahém ženském těle. Ideální jsou jahody, hroznové víno, kousky čokolády nebo med či šlehačka. Správné jídlo může celkově naladit i u večeře při svíčkách, volte ale spíš lehké pokrmy a nepřehánějte to. Krev se po vydatném jídle totiž nahromadí kolem žaludku a v intimních místech, kde jí je pro tu správnou slast potřeba, bude chybět.

4. Buďte odvážná

Pokud vaše sexuální sny podle vás přesahují hranice normálnosti, tím lépe. V mnohaletém partnerství už může sex sklouzávat ke stereotypu a neobvyklými hrátkami ho můžete jednou za čas příjemně osvěžit. Nestyďte se a partnerovi pošeptejte do ucha, co by se vám zrovna v tu chvíli líbilo. Váš návrh samozřejmě odmítnout může, spíš ale čekejte, že se bude snažit vám vyhovět a najít kompromis.

5. Zjistěte, co chce on

Nejen ženy, ale i muži mohou být stydliví a o to pro ně skutečné potěšení se mohou stydět říct. Nevzdávejte se a to pravé ořechové z něj vylákejte. Nevíte jak? Zkuste nějakou formu hry: dotýkejte se ho nebo líbejte na různých částech těla a přesvědčte ho, aby každé místo oznámkoval jako ve škole.

6. Balíček na rozptýlení

Také máte v nočním stolku prázdnou poličku? Pořiďte si do ní povinnou výbavu ve formě lubrikačních gelů, erotických hraček, masážních olejů, voňavých kondomů nebo sexy spodního prádla. Až budete mít náladu na nějakou změnu, budete mít všechno po ruce.

Jak osvěžit stereotypní sexuální život? Stačí trocha odvahy a rafinovaných zbraní
Autor: SHUTTERSTOCK.COM

Autor: INT, jch