Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Sexy fotky pro vašeho partnera: Takhle ho rozhodně nažhavíte!

8. června 2018 | 06:00

Dělí vás dlouhá vzdálenost a vy chcete svého partnera poškádlit nebo ho jen chcete během dne nažhavit na to, co ho doma čeká? Ať je důvod jakýkoliv, díky těmto svůdným fotografiím zaručeně uspějete! Jaké snímky jsou pro muže nejvíc sexy a rozproudí jejich představivost?

V jeho košili 

Autor: istock.com

Muži milují, když se ženy procházejí v jejich košilích, pod kterými vůbec nic nemají. Pokud mu pošlete fotografii v jeho oblíbeném kousku, vsadíme se, že umře touhou, aby ho z vás mohl svléknout. Ujistěte se, že košili nemáte zapnutou až ke krku, aby měl váš milovaný co nejlepší pohled. 

Po sprše

Autor: istock.com

Co jiného muže rozvášní víc a co víc popustí uzdu jeho představivosti než žena omotaná v ručníku? Než pořídíte svůdnou fotografii, ujistěte se, že na vašem těle zbylo ještě pár kapek. Rozhodně by si přál být co nejrychleji doma, aby se podíval na to, co se pod ručníkem skrývá.

Odkryjte nohy

Autor: istock.com

Pohled na vaše holé nohy rozpálí každého muže. Pokud navíc přidáte svůdnou pózu nebo si dáte nohu přes nohu a odkryjete kousek stehen, nenechá to vašeho milého chladným. Třešničkou na dortu pak bude: "Hádej co? Nemám na sobě kalhotky." Úspěch zaručen!

Výstřih

Autor: istock.com

O tom, že partner váš výstřih miluje, není pochyb. Tak proč mu nepřipomenout, jak moc ho má rád? Pošlete mu sexy fotku, jak vám leze krajková podprsenka ven, nebo buďte odvážnější a vyfoťte svá ňadra v celé jejich kráse. Váš partner vás za to bude zbožňovat!

Svůdné rty

Autor: istock.com

Naneste si na rty odstín rtěnky, který váš partner miluje, nebo sáhněte po červené, která vždy zabere. Vyfoťte se se svůdně pootevřenými rty nebo se do spodního rtu lehce kousněte. Koho by taková fotografie nerozpálila?

Nahá záda

Autor: istock.com

Možná byste to ani neřekly, ale pohled na vaše nahá záda s muži dělá divy! Stoupněte si zády k zrcadlu, podívejte se na sebe a nezapomeňte na sexy úsměv! Pokud se úplně nahá necítíte na sto procent, můžete mít na sobě jeho oblíbené spodní prádlo.

Spodní prádlo

Autor: istock.com

Každý muž má v oblibě určité spodní prádlo, které na vás vidí ze všech nejraději. Pošlete mu fotografii jeho oblíbeného kousku a přidejte svůdný vzkaz: "Chtěl bys mě v tomhle vidět?" Vsadíme se, že bude spěchat domů, aby vás v něm konečně viděl, nebo v lepším případě prádlo ani nebudete potřebovat.

 

 

 

 

 

 

Autor: Aneta Valešová