Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Konec mindráků kvůli malému poprsí!

18. května 2018 | 11:00
Prezentace klienta |

Krásné počasí je tady a právě nyní je vhodná doba odhalit své skryté ženské přednosti. Že nejste zrovna majitelka bujného poprsí? Nevadí! Poradíme vám, jak to můžete snadno změnit a dodat tomuto období ten pravý šmrnc!

Snad každá žena chce být přirozeně krásná a obdivovaná, a proto je zcela nezbytné, aby se pečlivě starala o svůj zevnějšek. Návštěva kadeřnice či kosmetického salónu je rozhodně na místě, ovšem zvýšenou péči si v nastávající plavkové sezóně zaslouží také váš dekolt. Nyní je nejvyšší čas, zapracovat na jeho vzhledu!

Autor: SWISS PHARMACEUTICAL INVESTMENT LLC

Už to není jako dřív…

Spousta žen je se svým poprsím nespokojená, ztrácí sebevědomí a trápí se řadou mindráků. Mezi nejčastější příčiny, které mají vliv na změny poprsí, patří věk, mateřství, stravovací návyky, drastické diety nebo také hormonální antikoncepce.

Na co se klade důraz?

Svůdnost ženského poprsí se posuzuje podle tří základních ukazatelů. Hovoříme o jeho velikosti, tvaru a v neposlední řadě také o pevnosti. Velikost poprsí je dána geneticky, ovšem tvar a pevnost závisí na napětí pokožky a jejich podpůrných svalů. Co je tedy vhodné podniknout, aby byl dekolt opět jako ze žurnálu?

Autor: SWISS PHARMACEUTICAL INVESTMENT LLC

Nehrbte se!

Když se žena začne hrbit, stahuje ramena dopředu, a právě v této poloze je úplně jedno, zda je majitelkou „jedniček nebo pětek“. Je jasné, že denních starostí na vaše bedra padá hodně, nicméně rada je jasná: Vyhrbená páteř moc parády neudělá. Mějte proto na paměti, že lvice salónu chodí vždy napřímené s hlavou hrdě vztyčenou.

Autor: SWISS PHARMACEUTICAL INVESTMENT LLC

Rozlučte se s kouřením!

Pro krásná a pevná prsa je potřeba také něco obětovat. Ač se to mnoha ženám líbit nebude, je opravdu vhodné rozloučit se s oblíbenou cigaretou jednou provždy. Nikotin, dehet a další škodlivé látky, které jsou v cigaretách obsaženy totiž ničí elastin, jenž zajišťuje pevnost kůže. Prsa budou po omezení tabákových výrobků méně povislá a pevnější.

Autor: SWISS PHARMACEUTICAL INVESTMENT LLC

Lékárna přináší řešení

Nejedné ženě se skvěle osvědčil doplněk stravy  NadraIN FORTE, který díky čtyřem silným komplexům pomáhá udržet pevnost prsou a plnost dekoltu, zvýrazňuje přirozený tvar a zvětšuje objem prsou. Obsahuje přírodní látky, které šetrnými a bezpečnými mechanismy modulují účinky přirozených ženských hormonů a metabolismus ženského organizmu. Příznivě tak ovlivňují krásu ženských prsou, udržují tělesný komfort a harmonii ženského těla.

Autor: SWISS PHARMACEUTICAL INVESTMENT LLC

Prožijte plavkovou sezónu opět jako lvice salónů! Nyní při nákupu na www.nadrain.cz zadejte kód BP623 a získejte poštovné ZDARMA! Nabídka platí do 31. 5. 2018. Více informací o NadraIN FORTE na bezplatné telefonní lince 800 311 113.