Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Skuteční muži přiznali, proč se ženám už nikdy neozvali

  • ...
    18. července 2021 | 06:00

    Každý vztah zrovna nekončí svatebními zvony a kupou dětí. Občas to zkrátka nevyjde, přestože jsme doufali, že to bude láska na celý život. Tady je pár důvodů, proč se muži už ženám nikdy neozvali. Najdete se?

    Vy jste si celý vztah malovala v růžových barvách, ale místo toho přišla studená sprcha a přestal se vám ozývat? Skuteční muži přiznali, proč už ženám nikdy nezavolali.

  • Petr, 40 let, novinář: Chtěl jsem si prostě jen užít

    Autor: istock.com

    Nedokázal jsem jí říct, že nechci to, co chce ona – vážný vztah. Přestat komunikovat a utnout to zničehonic nebyl zrovna ten nejlepší nápad, ale rozhodně to byl pro mě lepší způsob než jí říct, že jsem si s ní chtěl prostě jen užít. Kdybych to prodlužoval, tak bych jí nakonec ještě více ublížil a hlavně by bylo stále obtížnější to celé ukončit. A to jsem nechtěl. Proč bych si to dělal složitější?

    Náš tip: Je rozchod přes SMS zprávu nebo sociální sítě přijatelný? Poslechněte si terapeuta Honzu Vojtka!

  • Honza, 28 let, skladník: Byla moc mladá!

    Autor: istock.com

    Šel jsem na rande s dívkou, která byla o šest let mladší než já. Neviděl jsem to jako problém, protože podle posílaných zpráv byla fajn a neřekl bych, že je tak mladá. Naše schůzka už tak v pohodě ale nebyla. Kdybych jí napsal, že se nechci znova sejít kvůli jejímu věku, tak by se určitě rozčílila. Proto jsem jí už zkrátka nenapsal.

  • Karel, 34 let, učitel: Svěřovala se s intimnostmi

    Autor: istock.com

    Na svém profilovém účtu na sociální síti detailně popisovala, jaký byl náš sex. Když jsem to zjistil, nechtěl jsem ji už nikdy vidět. Nepotřebuju se stýkat s někým, kdo má zapotřebí sdílet s ostatními takhle osobní záležitosti.

  • Patrik, 25 let, student: Slepovaný vztah nevyšel

    ...
    Autor: istock.com

    S svou bývalou přítelkyní jsem se snažil dát náš vztah zase do kupy, ale oba jsme cítili, že to není ono. Chtěl jsem se rozejít, ale ona nesouhlasila. Snažil jsem se tedy další tři měsíce na vztahu pracovat, ale zkrátka to nešlo. Tak jsem se přestal ozývat.

  • Adam, 28 let, kuchař: Potkal jsem někoho lepšího!

    Autor: istock.com

    Není na tom nic složitého. Potkal jsem někoho jiného, lepšího, a tak nebyl důvod se té druhé ozývat. Možná trochu kruté, ale lepší než jí lhát nebo se vídat s oběma najednou. Určitě jsem jí trochu ublížil nebo ji naštval, ale nechtěl jsem se přetvařovat.

  • Šimon, 32 let, podnikatel: Musel jsem se pořád hlásit

    Autor: Shutterstock.com

    Potřebovala být neustále v kontaktu. Byli jsme spolu několikrát na rande, a když jsem se jí jen pár hodin neozval, začala vyšilovat a psát mi nesmysly. Třešničkou na dortu pak bylo několik nenávistných SMS zpráv, když jsem se jí šest hodin neozval, protože jsem byl zrovna v letadle. Už jsem jí nikdy nenapsal a její číslo jsem zablokoval.

  • Jakub, 33 let, právník: Nechtěl jsem se vázat

    Autor: istock.com

    Byli jsme spolu na pár schůzkách a opravdu dobře jsme se bavili. Nechtěl jsem se ale moc vázat a hlavně jsem chtěl mít otevřená vrátka ještě pro jiné dámy. Tak jsem se prostě přestal ozývat. Myslím si, že to ode mě bylo nakonec víc fér, než kdybych ji vodil za nos a stýkal se zároveň ještě s nějakou jinou. 

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.