Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Překvapte svou lásku na Valentýna romantickým dárkem nebo raději něčím hodně sexy

12. února 2018 | 10:00

Oslava svatého Valentýna, patrona zamilovaných, se rozšířila z anglosaských zemí i do těch našich. Pokud jste jeho vyznavačkou a berete každý takový den, kdy se může oslavovat láska mezi dvěma lidmi, jako skvělou příležitost, neváhejte a jděte do toho. Máme pro vás spoustu tipů na dárky pro vaši drahou polovičku!

Na Valentýna se dávají dárky všech cenových a sentimentálních hodnot. Můžete dostat ručně vyrobené milostné přáníčko nebo dovolenou na Bahamách. Vše mezi tím se rozhodně počítá. Dobrá večeře, sexy prádélko, čokoládová bonboniéra nebo nějaká erotická pomůcka, díky které to potom v ložnici pořádně rozjedete.

Můžete si zajít na společnou masáž a užít si příjemný relax. Nebo těm, kterým exotika nic neříká a kteří v zimě mají rádi hory, bych doporučila vyrazit na prodloužený víkend k našim sousedům do Alp. Tam si to skvěle užijete! Prohlédněte si naši galerii, třeba vám pomůže najít ten pravý dárek.

Jak slaví Valentýna Češi, yplývá z průzkumu společnosti Public Data Research na reprezentativním vzorku 4 229 uživatelů.

Vzorek respondentů
55 % žen, 45 % mužů, věk 18-80 let
33 % dotázaných uvedlo, že Valentýn neslaví

Kde slaví Češi Valentýn?
„Většina Čechů oslavuje Valentýna v teple domova (42 %). Třetina lidí ho neslaví, zbytek ho stráví v restauraci (16 %) nebo někde úplně jinde (9 %),“ uvedl zakladatel Public Data Research Jakub Kalina.

Co si Češi přejí na Valentýna?
MUŽI: romantickou večeři doma nebo v restauraci (21 %), zážitek (11 %)
ŽENY: romantickou večeři doma nebo v restauraci (21 %), květiny (16 %), šperk (11 %)

Kolik Češi utratí za dary?

Většina Čechů zvládne pořídit dárky do 500 Kč (38 %), mezi 500 a 1000 Kč utratí 20 % lidí, 33 % lidí pak neutratí na Valentýna nic. Pouze 6 procent dotázaných nakoupí dary v hodnotě 1000 až 2000 Kč a více než 2 000 Kč na Valentýna utratí jen 3 procenta lidí.