Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Stojí chvilka rozkoše opravdu za to? 5 důvodů, proč si nevěru promyslet

  • 28. července 2017 | 06:00

    Možná máte pocit, že jste součástí vztahu nebo manželství, ze kterých vyprchala vášeň. Je to nudné a zkrátka všechno, co bylo ve vztahu skvělé, je pryč. Možná milujete míň, protějšek vás už tak nepřitahuje a vy hledáte způsob, jak si každodenní rutinu trošku oživit. Ať už je váš důvod jakýkoliv, zde je pět věcí, které je třeba mít na paměti, než zaklepete na dveře vašeho souseda. 

  • Pohádku se šťastným koncem nečekejte

    Autor: Shutterstock.com

    Možná vás vzrušuje pocit dobrodružství nebo si možná myslíte, že tímto způsobem získáte nového, lepšího partnera nebo partnerku. Jak ale můžete získat uspokojivější vztah, když se vydáte tímto směrem? Podváděním nemůže vzniknout nikdy nic dobrého. A znáte to. Když to člověk udělá jednou, udělá to i podruhé...

  • Někomu ublížíte

    Autor: Shutterstock

    Možná si myslíte, že si to váš protějšek zaslouží. Ale ruku na srdce, jaký je důvod, který vás vede k nevěře? Nudíte se, málo se vám druhá strana věnuje nebo vám ublížila a vy se chcete zkrátka jen pomstít? Pokud jste se rozhodli tomu druhému záměrně ublížit, proč s ním tedy zůstáváte ve vztahu? Není to logické ani správné.

  • Vina vás bude sžírat

    Autor: Shutterstock

    Ono se sice říká, že co oči nevidí, to srdce nebolí, ale co vy a vaše svědomí? Každý z nás má emoce a určité morální zásady. Dříve nebo později se za svůj čin budete stydět. A žádné nalhávání si a omlouvání sebe sama váš pocit viny nezmírní. 

  • Nemusí to stát za to

    Autor: shutterstock

    Není nic horšího než pocit, že váš krok vlastně ani za nic nestál. Možná se váš objekt zájmu jevil jako ideální milenec nebo milenka, ale pokud vás celá tahle záležitost ani trošku neuspokojila, nejspíš nebyla řešením vašeho problému. 

  • Existují lepší řešení

    Autor: Shutterstock

    Pokud vás ve vztahu něco trápí, měli byste o tom se svým protějškem mluvit a zkusit celý problém vyřešit společně – jako tým. Jestli ale nedokážete najít společnou řeč ani chuť něco zlepšit, raději z rozjetého vlaku jménem "nejsi tím pravým / tou pravou" dobrovolně vyskočte.

    Když hledáme partnera pro život a ne jen na jednu noc, je možné ovlivnit to svým chováním?

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Jak nebýt jen milenkou • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Autor: Aneta Pařízková
Klíčová slova:  láska a vztahy, nevěra, sex, podvádění, láska
Diskuse ke článku
.