Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Pánové, tohle nikdy nesplníme! 6 nereálných věcí, které od nás muži čekají

  • 7. října 2016 | 06:00

    Pánové, to, že vás milujeme, nehodláme popírat. Pravdou ale je, že vaše představa ideální ženy je většinou na hony vzdálená realitě. Ve většině případů si to naštěstí uvědomujete, přesto se čas od času vytasíte s nerealistickým očekáváním, které my, obyčejné smrtelnice, zkrátka nejsme schopny splnit.

  • Nemůžeme vypadat božsky za pár minut

    Autor: shutterstock.com

    Uvědomte si, že krásné se děláme nejen kvůli sobě, ale i kvůli vám. Abychom se vám líbily a abyste měli dobrý pocit z toho, že se po nás ostatní muži otáčejí, když jdeme po vašem boku. Těžko ale můžeme být hotové za deset minut. Většině z nás nestačí prohrábnout si vlasy a stříknout na sebe parfém tak jako vám. Pokud chcete, abychom byly nádherné, smiřte se zkrátka s tím, že v koupelně nějakou chvíli strávíme. A větu "mně se stejně nejvíc líbíš nenalíčená" si prosím nechte na nedělní rána, když se probudíme po sobotním večírku. V momentě, kdy nás doprovázíte na ples, nemá žádný efekt.

  • Nemůžeme být štíhlé a současně mít křivky

    Autor: shutterstock.com

    Všechny víme, jak vypadá ideál krásy – štíhlá, ale ne vychrtlá, zakulacená na těch správných místech, ale nikde jinde. Takové nikdy nebudeme, stejně jako dalších 99 procent žen. A to jedno procento těch, které tak vypadají, chodí s muži jako Bruce Willis nebo Ryan Gosling. Milujte naše těla taková, jaká jsou, a my vás budeme milovat o to víc.

  • Nepřestaneme randit, když už s vámi jsme

    Autor: shutterstock.com

    Je až fascinující, že i v 21. století máte tu představu, že zatímco se s námi "jen tak vídáte", stejně jako s ostatními ženami, my sedíme doma a hypnotizujeme telefon, dokud nám nezavoláte. Skutečnost je taková, že do té doby, než se pobavíme o tom, jestli to, co mezi sebou máme, je, nebo není vztah, je herní pole stále otevřené. Nejen pro vás, ale i pro nás.

  • Nebudete jediným mužem v našem životě

    Autor: shutterstock.com

    Milujeme vás a stojíme za vámi. Ale nejste jediný muž v našem životě. Pomineme-li skutečnost, že máme zpravidla nějakého otce a další rodinné příslušníky mužského pohlaví, každá z nás má většinou také nějakého toho kamaráda, který tu byl dávno před vámi a je pro nás oporou, aniž by za to něco chtěl. Ne, nebudeme vás s našimi kamarády podvádět, ale také se s nimi nepřestaneme bavit.

  • Nenaučíme se číst vaše myšlenky

    Autor: shutterstock.com

    Chápeme, že nemáte ve zvyku donekonečna s námi rozebírat každou vaši pochybnost. Že neradi ukazujete slabost, nesvěřujete se se svými pocity a nebrbláte, že vás něco tíží. Ale pokud vás něco opravdu trápí, chceme to vědět. Téměř každá žena je schopna poznat, že máte špatnou náladu, obzvlášť v případě, že se chováte pasivně agresivně. Proto přestaňte donekonečna vrčet "nic mi není" a prostě to ze sebe vyklopte. Když už nic jiného, budete mít dřív pokoj.

  • Nebudeme kvůli vám měnit naše zásady

    Autor: shutterstock.com

    Tedy, většinou. To, že máme nějaká pravidla jako žádný sex před třetí schůzkou nebo nikdy se neozvat ráno jako první, má nějaký důvod. Nečekejte, že jste natolik výjimečný, že kvůli vám překopeme všechno, čemu věříme. Pravda je ale taková, že pokud získáme dojem, že opravdu jste jedinečný a výjimečný, půjdou všechna pravidla stranou, aniž bychom nad tím přemýšlely.

Autor: Brigita Zemen
Klíčová slova:  láska a vztahy, ženy, muži, vztahy, nároky, randění
Diskuse ke článku
.